FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå
-15%

Horseware Rambo Duo dekken, 400g

Produkt-ID: 301905

kr 3.968,65
kr 4.669,00
(Pris inkl. MVA)
Slutter om:
Horseware Rambo Duo dekken, 400g
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Horseware Rambo Duo dekken, 400g
kr 3.968,65
kr 4.669,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Horseware Rambo Duo dekken, 400g
kr 3.968,65
kr 4.669,00
Horseware Rambo Duo hals 100 gr
kr 749,00
Horseware Rambo Duo dekken, 400g
Beskrivelse

Beskrivelse

Det ultimate dekken til alle årstider, med avtagbart innerdekken, laget av 1000 denier vanntett og pustende ballistisk nylon.


Egenskaper:


  • Det sterkeste og mest holdbare utedekkenmaterialet på markedet
  • 1000 denier ballistisk nylon, vanntett og pustende utside, antistatisk og antibakterielt polyesterfôr på både ytter- og innerdekkenet
  • Fyllet er termofestet fiberfyll som holder lenger på varmen

Teknisk beskrivelse:


1000 denier ballistisk nylon vanntett og pustende utside, tilpasset halsdesign, V-front halslukking, folder, refleksstriper, halesnor som er enkel å rengjøre, hals- og innerdekkenløkker, 3 sikkerhetsgjorder, glatt, solid polyesterfôr. Kommer med 100g ytterdekken, avtagbar 100g hals og avtagbar 300g innerdekken.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Perfekt passform på skallet kusinehest
1 Likes

Rambo er det eneste dynet som sitter rett på min lille kortslutte, men røffe hest. Dette er første gang jeg har prøvd med en nakke, har hatt en pusling før, men det passet godt for henne på nakken også. På andre merker forsvinner hun vanligvis i halsen med ørene. Jeg kjøpte da den var i salg nøyaktig hennes størrelse, 130. Ellers er prisen ganske høy. Jeg trodde det var rimeligere med en tynnere foring. 300g trengs veldig få dager når skallet har 100g fylling. En foring på 100 g strøm 200g hadde føltes mer nyttig.

Superdekken
0 Likes

Dette har vært og er fortsatt mitt absolutte favorittdekken! Veldig fint å se på, super passform og flotte detaljer. Hesten min frøs aldri med dette dekkenet og takket være linersystemet kunne jeg tilpasse det akkurat slik jeg ville ha det i tykkelse, uten å måtte bytte dekken og slikt. Liker også at halsen er avtakbar for når det er veldig fint vær kan man bare hekte av lineren og halsen og hesten vil da ha det bekvemt. Og for ikke å nevne de nyttige refleksdetaljene i både front og bakende! Da viste jeg i hvertfall at om hesten brøt seg ut av gjerdet så ble den sett både i lys og mørke. Det eneste som var litt dumt var at det ikke var så god innstillingsmulighet i fronten, men dette kan jeg se bort ifra når alt annet er perfekt ;) Jeg solgte dekkenet mitt da jeg solgte hesten det hørte sammens med, og nå når jeg har fått ny hest, gjett én gang hvilket dekken som er på innkjøpslisten for neste sesong?!

Størrelse: Normal
Verdens beste varp
0 Likes

Jeg ble lei av å kjøpe billige varp flere ganger i året, flere for forskjellige værforhold. Prisen på Rambo Duo var litt fryktelig, men til slutt har den tilnærmet 4 varp: 100g ytre ull, ytre ullhalsring, tykk ytre ull for hard frysing kombinert med fôr, pluss en fôr med et varpebelte om nødvendig. For oss er 300g-foringen kanskje litt for tykk, så jeg kjøpte også 100g-foringen, som sannsynligvis er mer brukbar i de milde vintrene i Sør-Finland. Varpen sitter veldig bra - det samme kan ikke sies om Bucas Smartex, for eksempel i samme prisklasse, som ikke satt på tønneformet eik i det hele tatt, men alltid vendte seg til den andre siden. Rambo Duo er også et vakkert varp og får Plus fra refleksene og de nye mageutløsningssløyfene. I tillegg kommer varpen med en 3-års vanntett og pusteevne-garanti fra fabrikken. Jeg anbefaler!

Størrelse: Stor
Favoritt!
0 Likes

Mitt absolutte favoritt dekken! Passet il alt salgs vær. Jeg kjøpte med en ekstra liner og da kunne jeg kombinere tykkelsen akkurat slik jeg ville. Veldig god passform og veldig god kvalitet!

Størrelse: Normal
Fantastisk !!!
0 Likes

Jeg kjøpte Rambo Duo til min 1s ponni (smal normal ny skog), og nå - et år senere, er den fortsatt som ny! Den elsker dekket, og elsker ideen om å legge foringer under det ytre dekket. !! Elsker det! <3

Størrelse: Normal

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.