Kun idag! Spar 20% på en valgfri vare fra Horze eller B Vertigo! *
Bruk koden: BLUEMONDAY
Spar nå
Kopiert til utklippstavlen

Weatherbeeta Comfitec Plus Dynamic medium utedekken med hals 220g

Produkt-ID: 313404

kr 1.161,75
kr 1.499,00
(Pris inkl. MVA)
Weatherbeeta Comfitec Plus Dynamic medium utedekken med hals 220g
Velg størrelse Størrelsestabell
Weatherbeeta Comfitec Plus Dynamic medium utedekken med hals 220g
kr 1.161,75
kr 1.499,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Weatherbeeta Comfitec Plus Dynamic medium utedekken med hals 220g
Beskrivelse

Beskrivelse

Komfortabelt, holdbart, til en meget god pris. Det nye NEW WeatherBeeta ComFiTec Plus Dynamic medium utedekken med hals har flotte egenskaper: Supersterk og holdbar 1200 denier trippelvevd utside med avstøtende belegg som både puster og er vanntett; NYTT minneskum på manken som former seg etter hesten og løfter dekkenet fra manken slik at man reduserer gnag og gir ekstra komfort; NY Ezi-Clip lukking foran som er enkel i bruk; Tradisjonelle sidesplitter for naturlige bevegelser; Elastiske, justerbare og avtagbare beinsnorer med sikker og komfortabel passform; NY refleksstripe foran på hver side og halelapp gir ekstra synlighet; To lave kryssgjorder; Stor halelapp for ekstra beskyttelse.


Teknisk beskrivelse:


220g fyll.


Gjennomsnittlig vurdering
4.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Perfekt????
0 Likes

Perfekt passform og suverent dekken til min araber hingst????

Størrelse: Normal
Bedre før
0 Likes

Weatherbeeta pleide normalt å være top-notch, synes dessverre ikke de er like gode lenger nå.. Dekkenene er solide og holdbare, fine å se på, varmer godt, og stort pluss med glatt innside og reflekser. Kunne gjerne vært reflekskanter langs hele som det var på tidligere modeller. Et stort minus for meg er at blant annet denne modellen ikke er stillbart i front, så de blir dessverre litt smale og trange i brystet, selv på mine normale varmblodstravere :/

Størrelse: Liten

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.