Salg - opp til 50% RABATT! Begrenset antall!
Handle nå

Weatherbeeta Comfitec Plus Dynamic tykt utedekken med hals 360g

Produkt-ID: 313402

kr 1.239,20
kr 1.549,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Weatherbeeta Comfitec Plus Dynamic tykt utedekken med hals 360g
Beskrivelse

Beskrivelse

Komfortabelt, holdbart, til en meget god pris. Det nye NEW WeatherBeeta ComFiTec Plus Dynamic tykt utedekken med hals har flotte egenskaper: Supersterk og holdbar 1200 denier trippelvevd utside med avstøtende belegg som både puster og er vanntett; NYTT minneskum på manken som former seg etter hesten og løfter dekkenet fra manken slik at man reduserer gnag og gir ekstra komfort; NY Ezi-Clip lukking foran som er enkel i bruk; Tradisjonelle sidesplitter for naturlige bevegelser; Elastiske, justerbare og avtagbare beinsnorer med sikker og komfortabel passform; NY refleksstripe foran på hver side og halelapp gir ekstra synlighet; To lave kryssgjorder; Stor halelapp for ekstra beskyttelse.


Gjennomsnittlig vurdering
4.5
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Supert dekken
0 Likes

Dette dekkene vil jeg anbefale til alle som ser etter et holdbart og tykt dekken. Dette sitter som et skue dåp varmblodsen min. Hu er veldig smal så jeg gikk en størrelse ned da jeg måtte det med innedekkenet fra weatherbeeta.

Fantastisk
0 Likes

Vil sei det er like godt som Rambo dekkenet men billigere. Elsker det. Kjem til å bestille Mangen fleire.

Taket er flott
0 Likes

Teppet er veldig høy kvalitet og sitter øverst. Den glir ikke selv når du ruller

godt designet, men gjennomsnittlig kvalitet
0 Likes

Hei, jeg kjøpte dette omslaget i desember 2016, med sikkerhet på at jeg hadde et annet deksel av samme merke i årevis. Dessverre opplever jeg at kvaliteten har blitt dårligere, rivemotstanden er virkelig verre for et teppe av eng (en tåre det første året!). Nå har jeg de små gummidelene på skuldergjerdene som blir avslørt! Hvordan fungerer garantien?

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.