FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå
-15%

Weatherbeeta Comfitec Plus Dynamic tykt utedekken med hals 360g

Produkt-ID: 313402

kr 1.401,65
kr 1.649,00
(Pris inkl. MVA)
Slutter om:
Weatherbeeta Comfitec Plus Dynamic tykt utedekken med hals 360g
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Weatherbeeta Comfitec Plus Dynamic tykt utedekken med hals 360g
kr 1.401,65
kr 1.649,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Weatherbeeta Comfitec Plus Dynamic tykt utedekken med hals 360g
Beskrivelse

Beskrivelse

Komfortabelt, holdbart, til en meget god pris. Det nye NEW WeatherBeeta ComFiTec Plus Dynamic tykt utedekken med hals har flotte egenskaper: Supersterk og holdbar 1200 denier trippelvevd utside med avstøtende belegg som både puster og er vanntett; NYTT minneskum på manken som former seg etter hesten og løfter dekkenet fra manken slik at man reduserer gnag og gir ekstra komfort; NY Ezi-Clip lukking foran som er enkel i bruk; Tradisjonelle sidesplitter for naturlige bevegelser; Elastiske, justerbare og avtagbare beinsnorer med sikker og komfortabel passform; NY refleksstripe foran på hver side og halelapp gir ekstra synlighet; To lave kryssgjorder; Stor halelapp for ekstra beskyttelse.


Gjennomsnittlig vurdering
4.6
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

skuffet
0 Likes

Jeg er fornøyd med service horze. Imidlertid kjøpte jeg en freestyle weatherbeeta for to år siden. Jeg tar alltid high-end modellen (dynamisk). Og jeg kan forsikre deg om at kvaliteten faktisk har blitt dårligere. - Nesten på nakken er ikke lenger doblet - det er mer vev under magen til hesten - haleklaffen og mindre og dekker ikke mye - quilting er ikke lenger til stede på alle Alt jeg likte weatherbeeta, som utgjorde forskjellen med andre merker, litt mer .... Har forsvunnet. Jeg har inntrykk av at de har tatt modellen førstepris (avgjørende) ved å legge til bare turneringsplassen. Det er dyrt padd ... Jeg håper 3 års garanti fungerer bra.

Størrelse: Normal
godt designet, men gjennomsnittlig kvalitet
1 Likes

Hei, jeg kjøpte dette omslaget i desember 2016, med sikkerhet på at jeg hadde et annet deksel av samme merke i årevis. Dessverre opplever jeg at kvaliteten har blitt dårligere, rivemotstanden er virkelig verre for et teppe av eng (en tåre det første året!). Nå har jeg de små gummidelene på skuldergjerdene som blir avslørt! Hvordan fungerer garantien?

Størrelse: Normal
Taket er flott
0 Likes

Teppet er veldig høy kvalitet og sitter øverst. Den glir ikke selv når du ruller

Fantastisk
0 Likes

Vil sei det er like godt som Rambo dekkenet men billigere. Elsker det. Kjem til å bestille Mangen fleire.

Størrelse: Normal
Supert dekken
0 Likes

Dette dekkene vil jeg anbefale til alle som ser etter et holdbart og tykt dekken. Dette sitter som et skue dåp varmblodsen min. Hu er veldig smal så jeg gikk en størrelse ned da jeg måtte det med innedekkenet fra weatherbeeta.

Størrelse: Liten

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.