JANUARSALG - ENDA STØRRE RABATTER! Opp til 50% rabatt på massevis av produkter! *
Spar nå
-15%

Weatherbeeta Comfitec Ultra Cozi tykt utedekken med avtagbar hals 360g

Produkt-ID: 313419

kr 2.966,50
kr 3.490,00
(Pris inkl. MVA)
Slutter om:
Weatherbeeta Comfitec Ultra Cozi tykt utedekken med avtagbar hals 360g
Velg størrelse Størrelsestabell
Weatherbeeta Comfitec Ultra Cozi tykt utedekken med avtagbar hals 360g
kr 2.966,50
kr 3.490,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Weatherbeeta Comfitec Ultra Cozi tykt utedekken med avtagbar hals 360g
Beskrivelse

Beskrivelse

Det varmeste dekkenet vi noen gang har laget. Toppmodellen vår, det NYE WeatherBeeta ComFiTec Ultra Cozi har en rekke flotte egenskaper, og et gratis matchende fleecedekken følger med.
Denne toppmodellen har: NY Weatherbeeta Cozi beskyttelse i bogen; Avtagbar og vanntett passform som gir den ultimate varme og beskyttelse av hestens hals; NYTT minneskum på manken som former seg etter hesten og løfter dekkenet fra manken for å minke presset og gi ekstra komfort; Justerbart magebelte som gir ekstra komfort og varme; NYE polstret, elastiske, justerbare og avtagbare beinsnorer gir sikker og komfortabel passform; Frihetssystem med formet bogform og fremoverlente splitter som gir ekstra god bevegelsesfrihet; Full halelapp med to deler som kan festes rundt bakdelen; For ultimat beskyttelse; Ultimat styrke med 1680 denier ballistisk nylon utside med teflonbelegg som både puster og er vanntett; Hurtigspenne foran med store justeringsmuligheter; NYTT polyfyll med premium komfort; Refleks på splitt og halelapp gir ekstra synlighet.


Teknisk beskrivelse:


360g fyll.


Gjennomsnittlig vurdering
3.5
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Tykt og varmt, tåler nye nedbør
0 Likes

Tykt og varmt dekken som tåler mye nedbør. Pluss for at den får "mageplate" Når man bruker gjordfestene, og pluss for avtagbar fleece"hals" Som hindrer nedbør og vind i å komme inn ved hodet. Har i str 145cm til min 155cm dekkenhest, det er romslig og langt i str, ikke veldig vid i front. Dekkenet føles på kanten til uhåndterlig og ganske tungt pga det tykke og sterke materialet. Tungt å brette og henge opp. I tillegg løsnet noen sømmer på festet til borrelåsen ganske raskt. Men kunne absolutt tenkt meg dette i 220g til både varmblodsen og fjordingen min. Jeg var heldig og fant dekkenet på Black weekend salg i fjor og fikk det til 1500kr inkl et ekstra fleecedekken. Hadde nok ikke betalt over 2000kr for dekkenet. Trods at det er knallgodt i mye nedbør og vind.

Størrelse: Normal
Lite fornøyd
0 Likes

Helt ok passform. Tykt og godt. Men kvaliteten er for dårlig; ble rift etter 3 dager. Og jeg har ikke en spesielt urolig. Det burde uansett klare mer en tre dager.

Størrelse: Normal

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.