Spar 130 kr. på din neste ordre over 600 kr.!*
Bruk koden: HORSE-DAY
Spar nå
Kopiert til utklippstavlen

Rainlegs regnbukser

Produkt-ID: 35078

kr 319,00
(Pris inkl. MVA)
Rainlegs regnbukser
kr 319,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Rainlegs regnbukser
Beskrivelse

Beskrivelse

Rainlegs - regnbukser - beskytter lårene mot regn, vind og kulde. Produktet er vind-og vanntett (5000 mbar) ripstop nylon og veier bare 140 gram. Disse "regnbuksene" er åpne på baksiden av beina, slik at det ikke blir kondens, og klærne vil holde seg tørre. "Mindre er mer", og "mer er mindre".Omfattende tester for å fastslå dette har blitt utført av syklister og av uavhengige organisasjoner. Mange deltakere i utendørssport arrangementer som syklister, løpere, roere og nordiske turgåere har uttrykt sin tilfredshet med disse enkle, men utmerkede regnbuksene.


Gjennomsnittlig vurdering
4.8
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Ganske bra.
2 Likes

De beskytter godt mot regn og føler seg til og med varme. Lett å ta på. Minustikkeren, som allerede er nevnt av noen minus for løs, ruller opp på "beinet" når du blir fanget. Kanskje du bør utvikle en ekstra gummislynge / klistremerke selv.

Cruel!
1 Likes

Har et par siden før og kan anbefale dem på det sterkeste, beskytt godt når det er litt regn eller når du sykler i våt skog. Fungerer bra selv når du sykler eller jogger. I tillegg er vindtett slik at de også fungerer som en forsterkning hvis det er litt kaldt, selv om det ikke regner. Enkelt og enkelt å pakke og bære.

Rainlegs
1 Likes

Jeg kjøpte et par regnvær for sykkelturer, de var så gode at jeg har bestilt et annet par i svart farge for å pendle til å fungere. Jeg testet dem på en terrengsykkeltur i Chilterns, og det regnet ganske mye, jevn regn i en god time og deretter av og til, de holdt regnet av knærne og overbena veldig godt, jeg klarte å fortsette å sykle i stedet for de vanlige irriterende soggy knærne. De var så komfortable at jeg ikke gadd å ta dem av mellom dusjer. Biten over knærne er litt tykkere og regnet slapp i det hele tatt, og designet gjør at de heller ikke drar over knærne. De åpne ryggene hindrer deg i å bli varm og svett i dem, og det betyr også at du fremdeles får tilgang til lommene. De klippet på lett, og det var flott på pubstoppet på midten av turen, da de lett løsnet i stedet for det pinlige hoppet rundt på ett ben, falt over, for å få dem av eller sitte med vanlig overtrouser rundt anklene. Det var bare en veldig liten ulempe ved at jeg måtte være litt forsiktig når jeg skulle demontere sykkelen i tilfelle de bakre stroppene fanget i salen. Vil anbefale til noen.

Fleksibel og tett!
1 Likes

Veldig lett å ta på og det føles ikke så "innpakket" som det gjør med vanlige regnbukser. Bra at du kan rulle dem sammen slik at du kan bruke dem på en lang tur. Sterkt anbefalt !!

Veldig glad!
1 Likes

Skikkelig fornøyd med disse regnbeina! Tok størrelse L, er 1, 75. Tok dem i svart design. Imidlertid ser det ut til at stroppene som løper mellom bena bak er unødvendige, fordi de vil sitte på mens du sykler. Tenker å kutte dem av når de føler seg så unødvendige. Men ellers veldig bra!

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.