JANUARSALG - ENDA STØRRE RABATTER! Opp til 50% rabatt på massevis av produkter! *
Spar nå

Rainlegs regnbukser

Produkt-ID: 35078

kr 319,00
(Pris inkl. MVA)
Rainlegs regnbukser
Velg størrelse Størrelsestabell
Rainlegs regnbukser
kr 319,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Rainlegs regnbukser
kr 319,00
Horze vanntett shelljakke, unisex
kr 553,00 kr 790,00
Rainlegs regnbukser
Beskrivelse

Beskrivelse

Rainlegs - regnbukser - beskytter lårene mot regn, vind og kulde. Produktet er vind-og vanntett (5000 mbar) ripstop nylon og veier bare 140 gram. Disse "regnbuksene" er åpne på baksiden av beina, slik at det ikke blir kondens, og klærne vil holde seg tørre. "Mindre er mer", og "mer er mindre".Omfattende tester for å fastslå dette har blitt utført av syklister og av uavhengige organisasjoner. Mange deltakere i utendørssport arrangementer som syklister, løpere, roere og nordiske turgåere har uttrykt sin tilfredshet med disse enkle, men utmerkede regnbuksene.


Gjennomsnittlig vurdering
4.8
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Skikkelig bra!
0 Likes

Skikkelig bra! Holder vind, så kan også brukes som en oppvarming

Størrelse: Normal
Veldig praktisk!
0 Likes

Disse er veldig praktiske! Klipses bare på på fremsiden av ridebuksen :D Jeg bruker 36 i ridebukse og bestilte small. Den passer fint, men kunne godt hatt medium. Heldigvis er alle reimer veldig justerbare

Størrelse: Normal
Gode til lette regnværsdager
0 Likes

Disse er perfekte om man er ute og rir i overskyet vær og det plutselig kommer en liten skur da de festes som belte rundt livet ogbare er til å rulle nedmens man rir. Har brukt disse i ekte vestlandsvær og da ble jeg klissvåt alleandre steder enn akkurat der de dekka. Så rumpa og utvendig lår var søkkvått... Egner seg bedre til en liten skur.... Alt i alt fornøyd!

Størrelse: Normal
Flott konsept
0 Likes

Det ville hjulpet om størrelsesinformasjonen hadde blitt oppført på beskrivelsen, men jeg siktet etter et medium når jeg tar en bukser i størrelse 10/12 og det var omtrent riktig. Jeg har bare slitt disse så langt når det allerede har regnet, så jeg har aldri måttet 'distribuere' med hastighet, men jeg kan ikke se at det er et problem, så lenge du er ganske behagelig. Jeg hadde min på en ridetime og himmelen åpnet seg! Bortsett fra en lett fuktig rumpe fra en våt sal, var jeg fantastisk tørr og ingen av den fuktige svetten du kan få med vanntett. Fordi de passer til et halvt ben er det fortsatt full kontakt med bukser og støvler osv. Flott produkt anbefaler absolutt.

Flott oppfinnelse!
0 Likes

Du kan endre dem på forhånd, og når det regner, ruller du dem bare ut og fikser dem i to enkle trinn. Gidder ikke i det hele tatt !!

Størrelse: Normal

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.