Spar 130 kr. på din neste ordre over 600 kr.!*
Bruk koden: HORSE-DAY
Spar nå
Kopiert til utklippstavlen

Back On Track regndekken 1680D

Produkt-ID: 24141

kr 2.349,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Back On Track regndekken 1680D
kr 2.349,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Back On Track regndekken 1680D
Beskrivelse

Beskrivelse

Det nye Back on Track utedekkenet har en svært god passform, med splitt som gir hesten svært god bevegelsesfrihet rundt skuldrene.Det er vanntett og har 1680 denier, med andre ord et svært solid utedekken som holder hesten din tørr og varm. Dette unike dekkenet har halelapp, justerbare gjorder og elastiske beinsnorer som sørger for at det holder seg på plass når hesten ruller seg og leker.Dekkenet har: Brytsspenner, skuldersplitt, justerbare gjorder, elastiske beinsnorer og halelapp. 1680 denier.


Teknisk beskrivelse:


Utside - polyester, innside - polypropylen blanding med keramisk pulver. 1680 denier.


Vaskeanvisning:


Kan vaskes i maskin på opp til 30 grader. Bruk vanlig vaskemiddel som ikke inneholder blekemiddel eller tøymykner. Kun lufttørk, ikke bruk tørketrommel.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Fantastisk god dyne !!
0 Likes

Flott passform. Dynen sitter godt fremover, låsen og de lange baugfoldene var perfekte for hesten min som har en flott bue og manke. Hun kan bevege seg fritt uten gnagsår og irritasjon. Det er en veldig vanskelig dame som er best vurdert fra henne

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.