FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Finntac Pro Alaska regndekken

Produkt-ID: 24052

kr 789,00
(Pris inkl. MVA)
Finntac Pro Alaska regndekken
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Finntac Pro Alaska regndekken
kr 789,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Finntac Pro Alaska regndekken
Beskrivelse

Beskrivelse

600D polyester dekken, fôret med polyester. Doble bogspenner med god justering. Lett og feste og åpne. Kryssgjorder, avtagbare beinsnorer med strikk og haleflapp. De høye bogsplittene gir bedre bevegelsesfrihet og mindre gnaging. Stoffet beholder de gode vanntette og pustende egenskapene, selv etter mange vask.


Teknisk beskrivelse:


Materialer: Ytterskall i 600D ripstop polyester 3000mm/3000mvp, polyester. Maskinvask ved 40 °C. Må ikke tørkes i tørketrommel.


Gjennomsnittlig vurdering
4.8
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Flott teppe
0 Likes

Jeg kjøpte et teppe til vinteren, fordi vintrene våre er varme og stort sett regn. Hun er nydelig, de bar den helt i fire måneder, og hun er i perfekt stand. Ikke blåste, slitesterke, holdbare festemidler, generelt sett er vi veldig fornøyde med kjøpet.

Størrelse: Normal
Regndekken
0 Likes

Lett, vanntett og bra regndekken uten for. Lite i str, så gå opp en str i forhold til hva hesten vanligvis bruker.

Størrelse: Normal
Mega
0 Likes

Teppet passer bra. For vinteren når noe tykt er under det.

Vanntett overlater mye å være ønsket
0 Likes

Dessverre gjør ikke teppet mitt i det hele tatt det det lover - nemlig vanntett ... = (

Størrelse: Normal
vanntett deksel
1 Likes

Jeg kjøpte dette dekselet i januar 2016 (vi er i november 2017) ikke noe problem for en hest i parken før slutten av vinteren 2017 ... eller hun begynte å ta vannet. Jeg vasket den i et brett med vann bare med vann uten klesvask, og jeg lot det tørke flere dager (til og med flere måneder). Deretter la jeg en hel bombe med vanntetting, la tørke flere dager. Jeg vil legge den på en hest for å legge den på nært hold da det regnet, 1 time senere: dekke og hest gjennomvåt

Størrelse: Normal

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.