Spar 22% på et valgfritt produkt fra Horze og B Vertigo + FRI FRAKT!* Bruk koden:
Kopiert til utklippstavlen
SINGLES-DAY

Finntac Pro Alaska regndekken

Produkt-ID: 24052

kr 789,00
(Pris inkl. MVA)
Finntac Pro Alaska regndekken
Velg størrelse Størrelsestabell
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Finntac Pro Alaska regndekken
Beskrivelse

Beskrivelse

600D polyester dekken, fôret med polyester. Doble bogspenner med god justering. Lett og feste og åpne. Kryssgjorder, avtagbare beinsnorer med strikk og haleflapp. De høye bogsplittene gir bedre bevegelsesfrihet og mindre gnaging. Stoffet beholder de gode vanntette og pustende egenskapene, selv etter mange vask.


Teknisk beskrivelse:


Materialer: Ytterskall i 600D ripstop polyester 3000mm/3000mvp, polyester. Maskinvask ved 40 °C. Må ikke tørkes i tørketrommel.


Gjennomsnittlig vurdering
4.8
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Som malt på hestene mine
5 Likes

Dette dekket har vært mitt beste så langt. Jeg har vært igjennom alle typer i nesten alle prisklasser, men like dårlig handlet de om slitasje og passform. Dette dekket er som designet for BEGGE hestene mine og holder seg på plass uansett hvilken utfordring hestene har gitt dem. Jeg synes prisen er ekstremt overkommelig når du vurderer hvor mange dekk jeg har vært igjennom.

1 Likes

Dette er et superfint dekk som jeg alltid har dekket med store slitasjemerker på skuldrene, men dette er det første dekket som ikke går. Definitivt anbefalt!

Er sååå spent ... igjen og igjen :-)
1 Likes

Flott teppe !!! Jeg har en spanjol med en tykk nakke som normalt har størrelsen 135. Har tatt teppet i 145 og det passer bra med utringningen. Topp kvalitet, anbefales på det sterkeste, jeg vil kjøpe det igjen og igjen.

vanntett deksel
1 Likes

Jeg kjøpte dette dekselet i januar 2016 (vi er i november 2017) ikke noe problem for en hest i parken før slutten av vinteren 2017 ... eller hun begynte å ta vannet. Jeg vasket den i et brett med vann bare med vann uten klesvask, og jeg lot det tørke flere dager (til og med flere måneder). Deretter la jeg en hel bombe med vanntetting, la tørke flere dager. Jeg vil legge den på en hest for å legge den på nært hold da det regnet, 1 time senere: dekke og hest gjennomvåt

0 Likes

Denne varpen er nå testet i hageforholdene, som har markert det verste av nedbøren om høsten, og ikke verre å gå inn for å holde regnet. Perfekt vanntetting i det minste på denne måten. Jeg er veldig fornøyd. Jeg tror dimensjonen er litt mer nafta enn vi har i Aquador. Begge varpene er 135 cm, og dette kunne nesten vært 145, selv om stoffene fremdeles når den ene fronten.

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.