FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Finntack Pro Alaska regndekken med fleecefôr

Produkt-ID: 24051

kr 879,00
(Pris inkl. MVA)
Finntack Pro Alaska regndekken med fleecefôr
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Finntack Pro Alaska regndekken med fleecefôr
kr 879,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Finntack Pro Alaska regndekken med fleecefôr
Beskrivelse

Beskrivelse

600D polyester dekken, fôret med fleece. Doble bogspenner med god justering. Lett og feste og åpne. Kryssgjorder, avtagbare beinsnorer med strikk og haleflapp. De høye bogsplittene gir bedre bevegelsesfrihet og mindre gnaging. Stoffet beholder de gode vanntette og pustende egenskapene, selv etter mange vask.


Teknisk beskrivelse:


Materialer: Ytterskall 600D ripstop polyester 3000mm/3000mvp, 300 g polyesterfleece. Maskinvask ved 40 °C. Må ikke tørkes i tørketrommel.


Gjennomsnittlig vurdering
4.6
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

God dyne
0 Likes

God dyne til min walisiske ponni, som har en smal bue, kan føles litt kortere enn vanlige dyner hvis du vil holde baugpartiet sammen, men veldig fornøyd ellers og holde godt selv om unghesten min drar den.

Størrelse: Normal
Finn Tacks varp
0 Likes

Denne varpen er virkelig utrolig vakker. Enkelt utseende, vakre små detaljer, stoffet ser ut som det vil vare i flere år, eller forhåpentligvis. Hesten min har allerede dratt 4 varper i fjor. Det eneste minus her er at varpen er for liten. Jeg kjøpte 155 som alltid, men denne er så kort at den ikke dekker tarmen min. Tilsynelatende er denne varpen for varmblod, men .... Jeg har varmblod. Imidlertid anbefaler jeg denne varpen forsiktig, bare vær forsiktig med hvilken størrelse varp du kjøper

Størrelse: Liten
Litt lite
0 Likes

Veldig god kvalitet, men dessverre litt dårlig passform, har alltid 135 i dynen, men dette dynet ble både for kort og veldig smalt over boka. Med bueforlengelser ble det mye bedre, men anbefaler å kjøpe størrelsen større.

Størrelse: Liten
Ble alt for smalt i brystet
0 Likes

Har tidligere hatt dekken av den gammle finntack typen i mange år og har vært svært fornøyd med passform og kvalitet. Kjøpte dette i 145 hesten min bruker vanligvis 135/145 og er en slank amerikansk varmblods. Opplevde at de nye dekkene til finntack er generelt svært trange foran og at de har endret passformen, på de. Dette medførte at dekkenet klemmer allt for mye på halsen til hesten min da spesielt i spise situasjoner. Prøvde det på noen av de andre hestene i stallen men ble samme problemet til alle. Ellers virker dekkenet å være slitesterkt å sitte greit på men er et STORT minus at den er så trang foran. Ellers så er det veldig fine dekken.

Flott teppe.
2 Likes

Jeg kjøpte et teppe til vinteren og tok ikke feil. Vinteren er varm, men regnfull. Tepper er av god kvalitet. Min er et separat pluss for slitestyrke, min er festet til det som han vil, men merkelig nok er det ennå ikke blitt revet. Prisen er absolutt rettferdig. Generelt sett er jeg fornøyd med et teppe.

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.