Få 12% rabatt på ALLE dekkener fra Horze & B Vertigo + FRI FRAKT!
Spar nå

Finntack Pro Alaska regndekken med fleecefôr

Produkt-ID: 24051

kr 879,00
(Pris inkl. MVA)
Finntack Pro Alaska regndekken med fleecefôr
Velg størrelse Størrelsestabell
Partnerprodukt
Dette produktet leveres fra et lager vi samarbeider med. Forvent 8 dagers ekstra leveringstid. Les mer
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Finntack Pro Alaska regndekken med fleecefôr
Beskrivelse

Beskrivelse

600D polyester dekken, fôret med fleece. Doble bogspenner med god justering. Lett og feste og åpne. Kryssgjorder, avtagbare beinsnorer med strikk og haleflapp. De høye bogsplittene gir bedre bevegelsesfrihet og mindre gnaging. Stoffet beholder de gode vanntette og pustende egenskapene, selv etter mange vask.


Teknisk beskrivelse:


Materialer: Ytterskall 600D ripstop polyester 3000mm/3000mvp, 300 g polyesterfleece. Maskinvask ved 40 °C. Må ikke tørkes i tørketrommel.


Gjennomsnittlig vurdering
4.6
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

EN KANONDEKK!
3 Likes

Kjøpte denne dynen til den store traveren min på 170 cm og de sitter som en smekke, elsker passform og kvalitet !! Har tidligere hatt problemer med skrotet på forskjellige dyner .. Men ikke med disse dynene! Så glad !! Sterkt anbefalt!

Beste teppet
3 Likes

Vi er så fornøyde og har utstyrt alle versjoner av tepper med fleece opp til 300 g våre hester. Hadde i mellom andre dyre modeller av andre merker, men i kvalitet, spesielt passform (ingen gnagsår, veldig god evalueringsfrihet) og komfort, kan de andre ikke løpe. Hestene våre er i den åpne stallen og teppene må kunne gjøre mye med oss. Jeg vil anbefale dette teppet igjen og igjen.

Dårlig passform
1 Likes

Veldig fin dyne, men veldig rart i størrelse! Ganske tett over boka & VELDIG kort! Sitter ganske bra så lenge hesten har hodet opp, men så snart hesten legger hodet ned til bakkene blir trekket trukket og havner mot korset, som ikke føles så bra.

Flott teppe.
1 Likes

Jeg kjøpte et teppe til vinteren og tok ikke feil. Vinteren er varm, men regnfull. Tepper er av god kvalitet. Min er et separat pluss for slitestyrke, min er festet til det som han vil, men merkelig nok er det ennå ikke blitt revet. Prisen er absolutt rettferdig. Generelt sett er jeg fornøyd med et teppe.

kjempebra regndekken
0 Likes

positivt: -dekkenet har god passform og er enkelt å tilpasse hesten pga spennene i brystet. (passer både varmblods og kaldblodshester) -De er solid vanntette (har ennå ikke sett at de er våte gjennom) -Tørker fort -lette dekken som gjør det enkelt å bytte dekken om morgenen før utslipp. negativt: -nakken kan brette seg bak slik at dekkenet blir fuktig på innsiden. (denne svakheten har mange dekken med liknende modell og dette er likevel det beste jeg har prøvd) ellers har tomatrav.no svert god kundeservice og kort leveringstid så positivt om forhandler også

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.