Kjøp Horseware Rambo Optimo utedekken, 0g. (kun ytterdekken) | horze.no

Rambo Optimo utedekken, 0g. (kun ytterdekken)

kr 3.141,00
kr 3.490,00
Pris inkl. MVA
Slutter om 1 Dag
Spar 10% med koden: HZWEEKEND
Kopier kode: HZWEEKEND
700 kr er det minimale bestillingsbeløp. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 12.04.2021.
Black/Orange Horseware Rambo Optimo utedekken, 0g.  (kun ytterdekken) horseware
Horseware Rambo Optimo utedekken, 0g.  (kun ytterdekken)
Horseware Rambo Optimo utedekken, 0g. (kun ytterdekken)
Velg størrelse Størrelsestabell
Partnerprodukt
Forvent 8 dagers ekstra leveringstid.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horseware Rambo Optimo utedekken, 0g. (kun ytterdekken)
Beskrivelse

Beskrivelse

Surefit-hals med V-lukking foran og Rambo split-teknologi gir ultimat bevegelsesfrihet. Buer over beina, refleksstriper, tapede sømmer, halesnor som er enkel å rengjøre, ekstra stor halelapp, avtagbar hals kan kjøpes (307602), 3 rette gjorder, glatt og sterkt polyesterfôr. Termofestet fiberfyll i innerdekkenet holder lenger på varmen.

Den avtagbare halsen kan kjøpes separat (produktnummer 307602).


Teknisk beskrivelse:


Materiale: Det sterkeste og mest holdbare utedekkenmaterialet på markedet 1000D ballistisk nylon, vanntett og pustende utside, antistatisk og antibakterielt polyesterfôr. Innerdekkenet har antistatisk, antibakterielt polyesterfôr og ytre, termofestet fiberfyll.


Produkt-ID: 307605

Les mer

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.

Vurdering
4.4 / 5
Anmeld produktet

Gi oss din mening om produktet

Skriv en anmeldelse

Les Omtaler:

Ikke gå glipp av nyheter
Spar 100kr på din første ordre