Nå får du 10% ekstra på salget! *
Bruk koden: EXTRA10
Kopier
Kopiert til utklippstavlen

Horseware Rambo Wug utedekken 0g

Produkt-ID: 307620

kr 2.859,00
(Pris inkl. MVA)
Horseware Rambo Wug utedekken 0g
Velg størrelse Størrelsestabell
Horseware Rambo Wug utedekken 0g
kr 2.859,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horseware Rambo Wug utedekken 0g
Beskrivelse

Beskrivelse

Høy skjæring i halsen, V-lukking foran, buer ved beina, refleksstriper, halesnor som er lett å rengjøre, tre kryssgjorder, glatt og solid polyesterfôr, termobundet fiberfyll.


Teknisk beskrivelse:


Materiale: 1000 denier ballistisk nylon, vanntett og pustende utside, termo fiberfyll, antistatisk og antibakterielt polyesterfôr.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Flott for hester med mye manke
0 Likes

Jeg har prøvd flere tepper til fullblods hoppen min med mye manke, men dette passer perfekt og skyver ikke noe sted. Innvendig er stoffet vakkert glatt og unngår brudd og gnaging av hår. Er veldig godt behandlet.

Størrelse: Normal

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.