Få 12% rabatt på ALLE dekkener fra Horze & B Vertigo + FRI FRAKT!
Spar nå
-20%

Horze AvalancheKombi Regndekken

Produkt-ID: 24018

kr 1.192,00
kr 1.490,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
 • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
 • #1 på markedet!
Legg til en brodering
Legg til en brodering
Plassering av broderi *
Broderingstekst *
Klikk her for å se skrifttyper, farger med mer!
Størrelse *
Skrifttype *
Farge *
Form *
Kjøp dem sammen
Horze AvalancheKombi Regndekken
kr 1.192,00
kr 1.490,00
Horze bag
kr 399,00
Horze AvalancheKombi Regndekken
Beskrivelse

Beskrivelse

Dette kombidekkenet gir en komplett regngarderobe til hesten din når den skal ut i verst tenkelig vær.


Dette kombi regndekkenet i svært god kvalitet er et fornuftig valg av regntøy til hesten din. Med full hals holdes regnet borte fra hele nakken, og eliminerer problemet med at vann siger inn under dekkenet. Hesten vil være helt dekket fra nakke til hale i dette smarte kombidekkenet. Utsiden består av 1200D polyester rip stop, og kommer med 3-vasks garanti som garanterer den vanntette og pustende funksjonen, noe ingen av våre konkurrenter kan tilby. Horze Supreme Avalanche PRO Kombi Regndekken tåler det ustabile været om høsten og våren. Hesten din vil være glad og trygg, samtidig som skulderfoldene gir nok av bevegelsesfrihet slik at den kan slå seg løs. Det holdbare stoffet i dette regndekkenet vil beholde sin fasong og tåle røff lek i luftegården.


Egenskaper:


 • Eksklusiv Horze 3-vask garanti på 1200D polyester rip stop, bevarer de vanntette egenskapene
 • Tynt polyesterfôr for å hindre seperasjon fra stoffet på utsiden
 • Full hals med formede skuldre og ekstra skuldersplitt for å minske presset på skuldrene og minimere gnag.
 • Halsen har en rem på toppen som kan tres innpå grimen slik at dekkenet holder seg på plass
 • Ny, forbedret frontlukking med T-spenner for enkelt feste
 • Sølvfargede spenner i høy kvalitet av holdbart material.
 • Kryssgjorder med strikk som gir fleksibilitet rundt hestens mage
 • Avtagbare elastiske beinsnorer
 • Stor halelapp festet dypt på baksiden av dekkenet, slik at det gir full dekning og vindbeskyttelse.
 • Reflekssøm på stroppene
 • Teipede sømmer bevarer de vanntette egenskapene

Teknisk beskrivelse:


Materialer: 100% polyester firkantet rip stop.3000mm/3000mvp vanntett/pustende.


Vaskeanvisning:


Maskinvask i kaldt vann. Skånsom sentrifugering med mildt vaskemiddel. Maskinvask på 40°C. Skal ikke i tørketrommel. Kun lufttørking. 3-vasks garanti: De vanntette egenskaper bevares opptil 3 vask.


Gjennomsnittlig vurdering
4.6
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Fantastisk dekken
4 Likes

Kjøpte dette dekkenet til ponnien min da hun trengte nytt. Det som er veldig bra med dette dekkenet sammenlignet med mange andre merker, er at det dekker hele hesten, også framme i bogen, der mange andre dekken har en naken flekk. Passformen er super, da det kan stilles ganske mye inn og ut. De fleste dekken med hals jeg har brukt på fjordingen min har ødelagt manen, men ikke dette så det er et ekstra pluss! Holder hesten tørr hele dagen.

Avalanche Pro regnteppe
3 Likes

Et regnteppe av høy kvalitet med en solid utringning, som den eldre hesten vil sette pris på. Størrelseskoden tilsvarte den faktiske størrelsen og passer pent, 145 cm er egentlig 145, ikke noe annet. Etter de første regnene, prisverdige vanntette opplevelser, ingen vanninntrenging gjennom varpen, og nakkestykke er dimensjonert slik at selv undersiden av nakken er nesten helt tørr.

Avalanche Pro regnteppe
3 Likes

Modellen og passformen er veldig bra, de passer godt til størrelsen og justerbar. Imidlertid slo tilsynelatende noen av stykkene på mandag meg, den første jeg kjøpte av halsstykket og den andre etter mindre enn et års sporadisk bruk gjennom hele. 3-gangers vaskegaranti for vanntetting var ikke riktig, og lekker før den første vasken.

vakkert teppe, godt kuttet
2 Likes

Gleder meg over kjøpet, godt kuttet deksel og godt belegg. Halsdelen går høyt opp på halsen uten å forstyrre og forblir perfekt på plass uten å måtte feste den til en grime. Ikke nok perspektiv til å vurdere styrken, men jeg har allerede lagt flere ganger, og det virker solid.

God kvalitet
1 Likes

Har nå brukt dekket kontinuerlig i 3 måneder, og det fungerer fullt tilfredsstillende. Super kvalitet. Holder hesten tørr og vel temperert. Deilig fôr med det fine blå suverene indre fôret. Du synger den gode kvaliteten. Sterkt anbefalt. Tilfredsstille roen

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.