JANUARSALG - ENDA STØRRE RABATTER! Opp til 50% rabatt på massevis av produkter! *
Spar nå

Weatherbeeta Comfitec Plus Dynamic lett utedekken 0g

Produkt-ID: 313407

kr 1.104,15
kr 1.299,00
(Pris inkl. MVA)
Weatherbeeta Comfitec Plus Dynamic lett utedekken 0g
Velg størrelse Størrelsestabell
Weatherbeeta Comfitec Plus Dynamic lett utedekken 0g
kr 1.104,15
kr 1.299,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Weatherbeeta Comfitec Plus Dynamic lett utedekken 0g
Beskrivelse

Beskrivelse

Komfortabelt, holdbart, til en meget god pris. Det NYE WeatherBeeta ComFiTec Plus Dynamic lett utedekken har en rekke gode egenskaper:
Supersterk og holdbar 1200 denier trippelvevd utside med avstøtende belegg som både puster og er vanntett; NYTT minneskum på manken som former seg etter hesten og løfter dekkenet fra manken slik at man reduserer gnag og gir ekstra komfort; NY Ezi-Clip lukking foran som er enkel i bruk; Tradisjonelle sidesplitter for naturlige bevegelser; Elastiske, justerbare og avtagbare beinsnorer med sikker og komfortabel passform; NY refleksstripe foran på hver side og halelapp gir ekstra synlighet; To lave kryssgjorder; Stor halelapp for ekstra beskyttelse.


Teknisk beskrivelse:


0g fyll.


Gjennomsnittlig vurdering
3.2
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Bra teppe
0 Likes

Taket er flott, glir ikke, er enkelt å justere. Personlig er jeg alltid tilhenger av halesnorer / stropper i stedet for leggesnorer. Her er det benstrenger, men noen foretrekker dem også. Tidligere tetthet veldig bra. Alt i alt god kvalitet til en lav pris.

dekning
1 Likes

Veldig skuffet over modellen, min freestyle har gjort meg 3 år, men denne kommer ikke til å bli lang, etter 2 måneder er litt roulade og omslaget revet flere steder, størrelse mindre enn freestyle, litt dyrt og kvalitet er ikke der !!!!!!!

Størrelse: Normal
Dekke som ikke holder regn
0 Likes

Etter 6 måneders bruk når hesten min blir satt i engen dagen og returnert om natten, har regnet gjennomboret dekselet i nakken, turnetten og rumpa. Jeg ba om å erstatte dekselet som ble nektet fordi "det ikke er en produksjonsfeil". Så jeg anbefaler det ikke til deg.

Størrelse: Normal
Skuffet over dette Weatherbeeta-produktet
0 Likes

Jeg var vant til Freestyle-modellen, som hadde gjort flere år til hoppen min ut H24, og ønsket å teste denne nye serien, siden Freestyles ikke lenger eksisterer eller ikke kan bli funnet. Ben cup er bla, og minimum service. Til og med ingen justering på brystet, så jeg må hacke slik at hoppen min ikke har sammenpressede skuldre. Plutselig passerer vannet på skuldrene. Det er imidlertid i samme størrelse som min andre værbeeta. Hvis jeg hadde tatt en equitheme til 60 €, ville jeg ha innrømmet et design litt bof. Det er ingen overgrep. Kort sagt, det neste vil være et hesteværktøy.

Størrelse: Normal
WEATHERBEETA
0 Likes

Virkelig et superfint teppe til hesten din er perfekt vanntett virkelig topp Jeg vil ikke ha et annet teppe til hesten min selv har en jakke til hunden

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.