Nå får du 10% ekstra på salget! *
Bruk koden: EXTRA10
Kopier
Kopiert til utklippstavlen

Weatherbeeta Comfitec Plus Dynamic lett utedekken med hals 0g

Produkt-ID: 313403

kr 1.259,10
kr 1.399,00
(Pris inkl. MVA)
Slutter om:
Weatherbeeta Comfitec Plus Dynamic lett utedekken med hals 0g
Velg størrelse Størrelsestabell
Weatherbeeta Comfitec Plus Dynamic lett utedekken med hals 0g
kr 1.259,10
kr 1.399,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Horze dekkenhenger for stalldør
kr 179,00
Weatherbeeta Comfitec Plus Dynamic lett utedekken med hals 0g
Beskrivelse

Beskrivelse

Komfortabelt, holdbart, til en meget god pris. Det nye NEW WeatherBeeta ComFiTec Plus Dynamic lett utedekken med hals har flotte egenskaper: Supersterk og holdbar 1200 denier trippelvevd utside med avstøtende belegg som både puster og er vanntett; NYTT minneskum på manken som former seg etter hesten og løfter dekkenet fra manken slik at man reduserer gnag og gir ekstra komfort; NY Ezi-Clip lukking foran som er enkel i bruk; Tradisjonelle sidesplitter for naturlige bevegelser; Elastiske, justerbare og avtagbare beinsnorer med sikker og komfortabel passform; NY refleksstripe foran på hver side og halelapp gir ekstra synlighet; To lave kryssgjorder; Stor halelapp for ekstra beskyttelse.


Gjennomsnittlig vurdering
3.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Falsk god idé
0 Likes

Veldig trist! Dette teppet var perfekt, men ... Men hun tar vannet! Dette er andre gang jeg tar den, og begge har bare hatt noen uker med regn. Jeg ser for meg at grammatikken større enn 0 gjør elendighet og at vannet passerer gjennom dekslene ... Her som det er T.0 ser vi det etter flere dager / uker med regn! Egentlig er jeg avsky, kuttet var stort, alt var i orden

Størrelse: Normal
Veldig utilfredsstillende
0 Likes

En falsk god ide siden dette er andre gang jeg tar dette dekselet, som er veldig godt kuttet MEN, dette er andre gang slik at dette dekselet er dårlig vanntett! Jeg trodde det var et problem på den første, men den andre er den samme, og jeg er veldig irritert fordi jeg ikke har noe annet og ikke vil gi € 130 i lufta! Jeg er skandalisert over at HORZE og WEATHERBREETA markedsfører dette dekselet som absolutt har en designfeil! Det er fortsatt synd å ha et utendørs dekke laget for regn som etter noen måneder ikke lenger er effektivt! ????

Størrelse: Normal
Blandet mening
0 Likes

Jeg kjøpte dette dekselet i mars 2017, hesten min hadde den på ryggen om våren, om høsten og i vinter over et tykkere teppe når det er i engen dagen. Jeg var veldig glad til forrige uke da regnet gjennomborte det vanntette belegget. For resten er den veldig solid fordi den er i engen med en annen hest og det ikke er noe hekk på dekselet.

Størrelse: Normal

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.