FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Weatherbeeta Comfitec Plus Dynamic medium/lett utedekken 100g

Produkt-ID: 313411

kr 1.349,00
(Pris inkl. MVA)
Weatherbeeta Comfitec Plus Dynamic medium/lett utedekken 100g
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Weatherbeeta Comfitec Plus Dynamic medium/lett utedekken 100g
kr 1.349,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Horze dekkenhenger for stalldør
kr 179,00
Weatherbeeta Comfitec Plus Dynamic medium/lett utedekken 100g
Beskrivelse

Beskrivelse

Komfortabelt, holdbart, til en meget god pris. Det NYE WeatherBeeta ComFiTec Plus Dynamic medium/lett utedekken har en rekke egenskaper: Supersterk og holdbar 1200 denier trippelvevd utside med avstøtende belegg som både puster og er vanntett; NYTT minneskum på manken som former seg etter hesten og løfter dekkenet fra manken slik at man reduserer gnag og gir ekstra komfort; NY Ezi-Clip lukking foran som er enkel i bruk; Tradisjonelle sidesplitter for naturlige bevegelser; Elastiske, justerbare og avtagbare beinsnorer med sikker og komfortabel passform; NY refleksstripe foran på hver side og halelapp gir ekstra synlighet; To lave kryssgjorder; Stor halelapp for ekstra beskyttelse.


Teknisk beskrivelse:


100g fyll.


Gjennomsnittlig vurdering
4.3
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Ikke helt fornøyd
0 Likes

Holder tett over ryggen, men i bunnen blir hesten våt. I tillegg krøller sidene sammen og jeg får ingen hjelp til å annonsere. God passform for resten

Størrelse: Normal
Supert vanntett!
0 Likes

Veldig god passform, også for hester med høy manke. Meget vanntett dekken, vannet trekker ikke igjennom dekkenet selv på veldig regnfulle dager.

Størrelse: Normal
Veldig fint teppe med god passform
0 Likes

Dette er det første teppet som går bra med vår ganske klumpete Haflinger. Holder deg varm og tørr selv i kraftig regn. Vi er veldig fornøyde.

Størrelse: Normal

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.