Weatherbeeta Comfitec Premier Free II med avtakbar hals, 100 gram

1.989,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
Spar 13% på hele ordren din
Kopier kode: FLASHSALE
800 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 29.09.2022. Ikke gyldig for merkene Horseware, Mountain Horse, Sprenger, Eskadron & PS of Sweden.
Farge: Navy/Grey/White
Navy/Grey/White Weatherbeeta Comfitec Premier Free II med avtakbar hals, 100 gram
Størrelsestabell
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
Retur og refusjon
100 dagers returrett

Beskrivelse

Laget for stor bevegelsesfrihet.
WeatherBeeta ComFiTec Premier Free II Detach-A-Neck medium/lite er fylt med fantastiske funksjoner. Det omfavner hesten med en behagelig passform, og en skjult Ezi-spenne for lukking gir optimal sikkerhet når hesten er ute. Pad på manken i memory foam former seg til hesten og løfter dekkenet bort fra manken for å minimere gnag. Det har en supersterk og robust utside i 1200 denier trippelvevet skall som både er vanntett og pustende. Dekkenet er kompatibel med det NYE linersystemet.
Dekkenet har også 100 gram polyfyll, en heldekkende haleflapp som har et todelt design som omfavner hestens bakende, reflekterende bogsplitter og refleks på haleflappen for ekstra synlighet. Elastiske, justerbare og avtakbare beinsnorer samt doble, lave kryssgjorder for en komfortabel passform.


Produkt-ID: 333992

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Farge: