FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Weatherbeeta Comfitec Premier Free lett utedekken 0g

Produkt-ID: 317419

kr 1.124,25
kr 1.499,00
(Pris inkl. MVA)
Weatherbeeta Comfitec Premier Free lett utedekken 0g
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Weatherbeeta Comfitec Premier Free lett utedekken 0g
kr 1.124,25
kr 1.499,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Weatherbeeta Comfitec Premier Free lett utedekken 0g
Beskrivelse

Beskrivelse

Laget for å gi ekstra god bevegelsesfrihet. Weatherbeeta Comfitec Premier Free tynt utedekken med hals har en rekke fantastiske funksjoner; innpakking av bringen gir tett passform, og holdes på plass med Ezi-spenner som ikke løsner i luftegården; minneskum på manken som former seg etter hesten og løfter dekkenet fra manken for å redusere gnag og gi ekstra god komfort; Supersterk og holdbar 1200 denier trippelvevd utside med avstøtende belegg som både puster og er vanntett; Frihetssystem med form i bogen og forovervendte splitter som gir den ultimate bevegelsesfriheten; Stor halelapp i to deler som kan festes rundt bakdelen; Refleks på splitter og halelapp gir økt synlighet; Elastiske, justerbare og avtagbare beinsnorer gir en sikker og komfortabel passform; To lave kryssgjorder.
Hals er ikke inkludert.


Gjennomsnittlig vurdering
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.