FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Back on Track kjøredekken for trav, svensk modell

Produkt-ID: 24889

kr 1.090,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Back on Track kjøredekken for trav, svensk modell
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Back on Track kjøredekken for trav, svensk modell
kr 1.090,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Back on Track kjøredekken for trav, svensk modell
Beskrivelse

Beskrivelse

Back on Track quarter dekken, svensk modell i nylon Oxford-tekstil. Fôret med det kjente Back on Track-materialet som stimulerer blodomløpet i vevet under stoffet. Skal plasseres rett bak saletten. Festes lett til hesten, og sitter godt. Festes til seletøyet med haker og nylonstropper. (M = varmblodshester eller hester som bruker dekken i ca. str. 135cm. / L = store varmblodshester eller hester som bruker dekken i ca. 145cm.)


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Kvartalark
0 Likes

Jeg må si at dette kvart arket som jeg bruker til standardbredene mine, er flott. Dette har vært nyttig på den kjølige morgenen når de må trene. Det er et flott ark.

Størrelse: Normal
Tilbake på banen
0 Likes

Kanon, god passform og alt mulig, kanon å ha om vinteren når du er ute og er eller tøffe dager

Størrelse: Normal

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.