Nå får du 10% ekstra på salget! *
Bruk koden: EXTRA10
Kopier
Kopiert til utklippstavlen

Horze Camden Jodhpur

Produkt-ID: 38033

kr 1.290,00
(Pris inkl. MVA)
Horze Camden Jodhpur
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Horze Camden Jodhpur
kr 1.290,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Horze Camden Jodhpur
kr 1.290,00
Horze Camden Jodhpur
Beskrivelse

Beskrivelse

Disse skoene er laget av lær av utmerket kvalitet som gir et vakkert utseende og høy ytelse i en slitesterk paddockstøvel.


Disse europeiske supermyke paddockstøvlene er utstyrt med kuskinn ytterst og skinnfôr. YKK-glidelås av høy kvalitet på baksiden og gummiert plass til sporer er fine detaljer. Ribbet elastikk på begge sider av skaftet gir en utmerket passform og fleksibel støtte. Oversiden av foten har ekstra mykt lær som lar foten bevege seg i riktig posisjon i stigbøylen. Gummisålen har anti-skli og gir et godt grep i stigbøylen. Et fôr med Thermy-Tex formularen gir en anti-bakteriell/anti-lukt funksjon. Disse skinnskoene vil gi deg komfort og stil fra første øyeblikk.


Egenskaper:


  • Jodphur av lær i høy kvalitet
  • YKK glidelås
  • Gummihviler til sporer
  • Ribbet elastikk på sidene
  • Mykt lær gjør inngåingen av skoene kort
  • Gummisålene har anti-skli med ekstra grep
  • Thermy-Tex innersåle som er antibakteriell/anti-lukt

Teknisk beskrivelse:


100% lær.


Vaskeanvisning:


Tørk over med en ren, fuktig svamp hver gang du har brukt skoene, for å fjerne svette og støv. Tørk med et mykt, rent håndkle.


Gjennomsnittlig vurdering
4.7
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Flott, solid støvel
0 Likes

Frisk ny til å ri etter noen års pause bestilte jeg at disse ville ha noe som føltes trygt og solid. De er veldig fornøyde med dem, de passer fint under hodene mine og føler meg beskyttende for tærne. De har en fin grippy såle og er ikke så tykke. Bare liten kritikk er at de er tette over ankelen min, men jeg er sikker på at den vil myke opp i tide.

Størrelse: Normal
Veldig ubehagelig
0 Likes

Hadde store forhåpninger for disse .. få litt press fra dem i "skaftet" som gjør så vondt at jeg knapt kan gå. Slett ikke så myk som jeg trodde. Vil ta lang tid (hvis mulig) å gå inn på disse

Størrelse: Normal
Mine beste jodforer
1 Likes

bra også for nedsenket forfot like bred fot !! God støtdempende bunn.

Størrelse: Stor
C fra Cali
0 Likes

Jeg liker virkelig disse støvlene! Myk skinn og krever liten pause i tid. Skulle ønske jeg kjøpte et andre par i min størrelse når de var tilgjengelige.

Så flott!
2 Likes

Jeg kan ikke tro hva en FANTASTISK avtale er! Ekte lærstøvler av høy kvalitet til en brøkdel av prisen for andre merker! Disse støvlene har til og med polstring i ryggen hele ankelen med myk semsket skinn! De er så komfortable og krever minimalt med innbruddstid! De er definitivt mine gå til paddock støvler nå!

Størrelse: Normal

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.