Spar 15% på alle refleksprodukter!
Spar nå

Horze Camden Jodhpur

Produkt-ID: 38033

kr 1.290,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Horze Camden Jodhpur
kr 1.290,00
Horze Camden Jodhpur
Beskrivelse

Beskrivelse

Disse skoene er laget av lær av utmerket kvalitet som gir et vakkert utseende og høy ytelse i en slitesterk paddockstøvel.


Disse europeiske supermyke paddockstøvlene er utstyrt med kuskinn ytterst og skinnfôr. YKK-glidelås av høy kvalitet på baksiden og gummiert plass til sporer er fine detaljer. Ribbet elastikk på begge sider av skaftet gir en utmerket passform og fleksibel støtte. Oversiden av foten har ekstra mykt lær som lar foten bevege seg i riktig posisjon i stigbøylen. Gummisålen har anti-skli og gir et godt grep i stigbøylen. Et fôr med Thermy-Tex formularen gir en anti-bakteriell/anti-lukt funksjon. Disse skinnskoene vil gi deg komfort og stil fra første øyeblikk.


Egenskaper:


  • Jodphur av lær i høy kvalitet
  • YKK glidelås
  • Gummihviler til sporer
  • Ribbet elastikk på sidene
  • Mykt lær gjør inngåingen av skoene kort
  • Gummisålene har anti-skli med ekstra grep
  • Thermy-Tex innersåle som er antibakteriell/anti-lukt

Teknisk beskrivelse:


100% lær.


Vaskeanvisning:


Tørk over med en ren, fuktig svamp hver gang du har brukt skoene, for å fjerne svette og støv. Tørk med et mykt, rent håndkle.


Gjennomsnittlig vurdering
4.7
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Supreme paddock støvler
3 Likes

Jeg kjøpte disse forrige uke på Rolex og er veldig fornøyd. de er komfortable, lette og passer perfekt under mine halvpartier. Jeg hadde dem på et show den siste helgen, og de opptrådte vakkert! Jeg vil anbefale dem til noen.

Elsker disse støvlene
3 Likes

Trengte et alternativ til Ariat. Det jeg ville prøve denne gangen var støvler med glidelås på baksiden. Støvlene mine har alltid til slutt problemer med glidelås. Disse er elegante moderne og godt passende. Lær i god kvalitet. Den brune fargen er mørk. Så langt elsker jeg dem.

Fantastiske støvler
2 Likes

Flotte støvler fra første sekund - hvis du har en smal fot og høy ankel. Krever ikke en "gå til" passform fra starten. Sålen lar deg slappe av i beina og fortsatt ha godt grep i stigbøylen. - vil aldri bruke andre støvler (jodforer).

Så flott!
2 Likes

Jeg kan ikke tro hva en FANTASTISK avtale er! Ekte lærstøvler av høy kvalitet til en brøkdel av prisen for andre merker! Disse støvlene har til og med polstring i ryggen hele ankelen med myk semsket skinn! De er så komfortable og krever minimalt med innbruddstid! De er definitivt mine gå til paddock støvler nå!

Supermyk
1 Likes

En supermyk sko fra første stund, sønnen min er veldig vanskelig å kjøpe sko til når han har følsomme føtter. Han tok disse jodoførene fra kartongen, tok på dem og hadde ingen ubehag etterpå.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.