Spar 15% på alle refleksprodukter!
Spar nå

Horze Hamptons jodhpur ridesko

Produkt-ID: 38079

kr 799,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Horze Hamptons jodhpur ridesko
kr 799,00
Horze Hamptons jodhpur ridesko
Beskrivelse

Beskrivelse

Klassisk ridesko med skolisser foran og glidelås bak for at de skal være enkle å ta av og på.


Rideko i lær med skolisser foran og glidelås bak, som gir et tradisjonelt utseende kombinert med at de er praktiske i bruk. Den myke og komfortable sålen er solid og støttende. Strikk i toppen av skaftet gir elastisitet og stil. Horze Equestrian er stemplet inn i siden for å matche resten av kolleksjonen.


Egenskaper:


  • Klassisk ridesko med skolisser
  • Glidelås bak gjør den lett å ta av og på
  • Horze Equestrian stempel på siden
  • Elastisk i toppen
  • Stilig søm på tåa
  • Solid og holdbar hæl

Teknisk beskrivelse:


Materiale: Lær øverst.


Vaskeanvisning:


Tørk over med en ren, fuktig svamp hver gang du har brukt skoene, for å fjerne svette og støv. Tørk med et mykt, rent håndkle. Smør inn med lærpleieprodukter som anvist på pakken.


Gjennomsnittlig vurdering
4.8
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

5 Likes

Skoen er superkomfortabel! Har allerede prøvd på mange og spesielt i denne priskategorien har jeg aldri sett en såpass passende og komfortabel sko. Super!

Flott støvel! God pris!
4 Likes

Jeg kjøpte disse støvlene for et par måneder siden, og jeg elsker dem! Jeg har ikke bare syklet i dem, men gjort boder i dem også. De er veldig komfortable og brøt inn med en gang. Du kan ikke slå prisen. Jeg vil anbefale disse på det sterkeste!

Virkelig lykkelig ★
4 Likes

Jeg er virkelig glad for at jeg kjøpte disse støvlene fordi de er veldig behagelige å ha på og fordi de ser bra ut !!! ♥ Spesielt for en slik pris kan du ikke klage! Jeg kan anbefale alle !!!! B-) Mfg janina

perfekt
4 Likes

perfekte såler veldig behagelig størrelse veldig bra de er veldig gode føtter og blåser er veldig hyggelige å ha på en hest

fin sko
3 Likes

Prisen er veldig bra. Skoen er også veldig fin - men den har ennå ikke kommet inn. Kvaliteten virker - så vidt jeg kan si så langt - å være veldig god. Skoen viser seg imidlertid å være veldig liten, det vil si at han bør bestille en størrelse større i alle fall.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.