Spar 12% på topp 25 bestselgende julegaver!
Spar nå

Horze sporty jodhpur ridesko

Produkt-ID: 38005

kr 719,10
kr 799,00
(Pris inkl. MVA)
Slutter om:
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Horze sporty jodhpur ridesko
kr 719,10
kr 799,00
Horze sporty jodhpur ridesko
Beskrivelse

Beskrivelse

Disse robuste rideskoene er praktiske både til ridning og stallarbeid, og gir god støtte.


Et godt valg når du trenger robuste ridesko av høy kvalitet til både ridning og stallarbeid. Skoene har en sterk og solid såle med godt grep, og med løkker bak og på sidene er den enkel å ta på. Strikk i sidene gir både støtte og komfort.


Egenskaper:


  • Pull-on jodhpur ridesko
  • Robust såle som gir godt grep og stabilitet
  • Løkker på sidene og bak gjør den enkle å dra på foten

Teknisk beskrivelse:


Materialer: Lær øverst, gummisåle. Lærfôr.


Vaskeanvisning:


Tørk over med en ren, fuktig svamp hver gang du har brukt skoene, for å fjerne svette og støv. Tørk med et mykt, rent håndkle. Smør inn med lærpleieprodukter som anvist på pakken.


Gjennomsnittlig vurdering
4.7
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Robust, men smidig
8 Likes

En veldig fin sko som både er solid, men likevel fleksibel, den er virkelig som en sportssko. Kanskje litt liten i størrelse, hvis du vil ha ekstra sokker bør du ta en størrelse større enn normalt. Hvis du har brede ankler og legger, kan det føles veldig stramt i oppdraget og at skaftet er litt smalt, spesielt når skoen er ny og ujevn. Fint skinn som holder farge og kvalitet.

Horze Sporty jodforer
5 Likes

En fin og lett sko, dessverre ganske trang å ta på, skjenket brøt (løsnet) etter 3 dager. passer ellers bra på foten. En flott sko.

5 Likes

Sko kom i størrelse, til å begynne med var det litt ubehagelig å ha på seg, men tilpasset, tok til vinteren, tok på sokker inni, det er ikke kaldt. Sålen er tykk, beina fryser ikke. Jeg anbefaler det.

4 Likes

Denne skoen er preget av sin høye bærekomfort og robusthet. Bare å kle og kle av seg er litt tungvint, men verdt det i alle fall. På grunn av den hevede sålen er skoen på tåhetten skånet og vil forbli et ekte blikkfang i lang tid. Imidlertid trengte jeg en størrelse større i denne modellen, skoen er veldig liten.

veldig ubehagelig
4 Likes

Disse støvlene så fine ut, jeg trodde jeg skulle prøve et annet merke. De var veldig skuffende, disse støvlene er veldig harde og ubehagelige, spesielt på hælen. Jeg tror jeg vil holde meg til Toggi og Dublin i fremtiden. Jeg visste heller ikke at de kom fra Nederland og er veldig dyre å sende tilbake.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.