Spar 15% på alle refleksprodukter!
Spar nå

Horze Winter jodhpursko, plie-fôret

Produkt-ID: 38009

kr 599,00
(Pris inkl. MVA)
Horze Winter jodhpursko, plie-fôret
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Horze Winter jodhpursko, plie-fôret
kr 599,00
Horze Winter jodhpursko, plie-fôret
Beskrivelse

Beskrivelse

Vinterridesko som gir godt grep og holder føttene varme.


Smal vinterridesko med ekstra fôr, uten at den blir klumpete. Det imiterte pelsfôret er varmt og komfortabelt, samtidig som de elastiske sidepanelene og løkkene bak gjør dem enkle å ta på. Den myke gummisålen gir deg et godt grep på isen. En tydelig hæl fullfører Horze-stilen.


Egenskaper:


  • Pull-on jodhpur vinterridesko
  • Varmt, imitert pelsfôr
  • Gummisåle med godt grep på isen
  • Komfortable elastiske sidepaneler
  • Løkke bak gjør dem enkle å ta på
  • Tydelig hæl, med logo

Teknisk beskrivelse:


Materialer: Lær øverst, gummisåle. 100% syntetisk pelsfôr i polyester.


Vaskeanvisning:


Tørk over med en ren, fuktig svamp hver gang du har brukt skoene, for å fjerne svette og støv. Tørk med et mykt, rent håndkle. Smør inn med lærpleieprodukter som anvist på pakken.


Gjennomsnittlig vurdering
4.3
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Ren glede.
9 Likes

Jeg søkte på hestestøvler i veldig lang tid og da fant jeg dette miraklet! Støvlene er veldig varme og komfortable. Mest glad for at skoene ikke slites, ikke blir våte og at de ikke er kalde. Jeg hadde på dem fra september til denne måneden. Om vinteren, ikke kaldt, om høsten, ikke varm. En hest tråkket på foten min, og det var ikke en riper i støvlene mine etter det. Generelt, hvis du trenger støvler for vær og årstid, og hvis du tar disse, vil du definitivt ikke ta feil.

Feil størrelsesdeklarasjoner
7 Likes

Noen av de nevnte størrelsene samsvarer ikke med de faktiske størrelsene. I virkeligheten er noen størrelser ca. 2 størrelser mindre. Imidlertid ser de pene ut i virkeligheten.

6 Likes

Skoene har virkelig god valuta for pengene. Varm og snill.

Krever innleggssåle
3 Likes

Billig sko å bruke mellom sommer og vinter. Som de fleste budsjettsko mangler passform og hælgrep, så de krever innersåle for å forhindre at sokkene skyves ned i skoen, samt for å unngå skrubbsår. I størrelse passer den godt, spesielt med innersålen på plass. Vanlig pris synes jeg er i toppen, konkurrenter har bedre vintersko for mindre penger.

lav kvalitet
3 Likes

Jeg bestilte disse med høye forventninger, men ble skuffet. Huden var veldig lav kvalitet og tørr gjennom hele og ferdig i en sammenkrøllet. Lesti var smal og ellers stiv og vanskelig å gå. Tynt fjell. Bunnen av disse var imidlertid støttende. Sannsynligvis bra for små fryser og sporadisk bruk.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.