Salg - opp til 50% RABATT! Begrenset antall!*
Spar nå
Limited Edition

LIMITED EDITION - Horze Kilkenny Deep Black jodhpur boots i PU

Produkt-ID: 38067LE

kr 499,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris

Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.

Størrelsestabell
Leveringsklar
 • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
 • #1 på markedet!
LIMITED EDITION - Horze Kilkenny Deep Black jodhpur boots i PU
Beskrivelse

Beskrivelse

En fantastisk variasjon av Kilkenny jodhpur bootsene i begrenset opplag er utviklet fra en av de mest populære rideskoene, og er noe du må ha i din ridegarderobe.


Vår bestselgende Kilkenny jodhpurs er nå tilgjengelig i en frisk ny stil. Detaljer inkluderer et moteriktig design med hulltrykk og kontrastkant noe som gjør at alle dine medryttere vil bli misunnelig. Laget av mykt, syntetisk lær og fôret med fotstøttende stoff. Disse bootsene er utviklet med din komfort og framtoning som førsteprioritet. De festes opp bak med en YKK glidelås, og en trykknapp på toppen i enten antikk sølv eller messing. De har elastiske ankelpaneler, noe som gjør de som en drøm å få av og på.


Egenskaper:


 • Begrenset opplag
 • Mykt, slitesterkt, kunstig lær
 • Glidelåslukking med trykknapp
 • Ultrakomfortabel såle
 • Sporestøtte, lav hæl
 • Elastiske ankelpaneler for fleksibilitet og komfort
 • Kosmetiske lissedetaljer
 • Stilige detaljer med hull og kanter
 • Stilig og flatterende
 • God pris

Teknisk beskrivelse:


100% syntetisk lær.


Vaskeanvisning:


Tørkes med en ren, fuktig svamp etter bruk. Tørk med et mykt, rent håndkle. Poler med skopuss ved behov.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

LOVE. COMFORT. STYLE
1 Likes

I just came home from the barn today after wearing these boots for the first time and they are so comfortable! The fit was right and the style is very classic. The fit around the top of the boot is a bit tight, but there is elastic as the shoe laces so they will stretch and move with your foot. I normally wear a size 9 or 9.5 depending on the brand. I went with a 9.5 and there was still a little wiggle room with my one pair of socks on. I could fit another pair of socks on and still be just as comfortable. These boots are also lightweight and have a regular size foot bed. I am very happy with my purchase!

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.