Salg - opp til 50% RABATT! Begrenset antall!
Handle nå

Tattini "Collie" Jodhpur ridestøvler

Produkt-ID: 38113

kr 1.690,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Tattini "Collie" Jodhpur ridestøvler
Beskrivelse

Beskrivelse

De første Jodphur støvlene på markedet med et eksklusivt ventilasjonssystem. Laget av høykvalitets kalveskinn med glidelås bak og elastiske sider i lær. Ridestøvlene har gummisåle med innersåle i lær som gjør dem usedvanlig komfortable, lette og fleksible for bruk hele dagen. Hælen har et ekstremt effektivt støtabsorberende system som reduserer belastningen på hælen og overanstrengelse av foten. Pyntet med et Tattini logomerke i metall.


Teknisk beskrivelse:


Tattini "Collie" Jodhpur ridestøvler.


Gjennomsnittlig vurdering
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.