JANUARSALG - ENDA STØRRE RABATTER! Opp til 50% rabatt på massevis av produkter! *
Spar nå
-10%

Bucas Celtic stalldekken Light

Produkt-ID: 24767

kr 1.304,10
kr 1.449,00
(Pris inkl. MVA)
Slutter om:
Bucas Celtic stalldekken Light
Velg størrelse Størrelsestabell
Bucas Celtic stalldekken Light
kr 1.304,10
kr 1.449,00
(Pris inkl. MVA)
 • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
 • #1 på markedet!
Bucas Celtic stalldekken Light
Beskrivelse

Beskrivelse

Bucas Celtic Stable-serien tilbyr overlegen ytelse, styrke, holdbarhet og kvalitet. Disse stalldekken er laget med ytterstoff i polypropylen og fôring i Bucas antibakteriell Stay-Dry-tekstil. Dette gir et dekken som kan tørke en våt eller svett hest ekstremt raskt. Dekkenet kan brukes på en våt hest på samme måte som et svettedekken. Det vil raskt tørke hesten og man trenger ikke å fjerne det, slik at man ikke trenger å bytte dekken så ofte. Den antibakterielle fôringen bidrar til å holde dekkenet friskt og i god stand.


Egenskaper:


 • Click'n Go lukkesystem med en patentert spenne i rustfritt stål på ytterdekkenet som kan lukkes og åpnes i én enkel bevegelse
 • Overlappende komfort-front med dobbel vattering for best mulig beskyttelse
 • Bogkiler for ekstra plass og perfekt passform
 • Alt beslag i rustfritt stål
 • Ytterstoff i slitesterk polypropylen
 • Stay-Dry fôring transporterer fukt bort og sørger for at hesten alltid er tørr
 • Antibakterielt fôr for å beskytte hesten og holde dekkenet frisk
 • Mykt nylonfôr ved manken for å forebygge gnagesår
 • Ytterstoff: polypropylen

Teknisk beskrivelse:


Fôring:

Light: Antibakteriell Stay-Dry fleece (24767).Medium: Antibakteriell Stay-Dry fleece og 150 g termolimt polyester vattering (24766).Extra: Antibakteriell Stay-Dry fleece og 300 g termolimt polyester vattering (24765).


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Legendarisk stabilt teppe
0 Likes

Stilig, tradisjonelt Bucas-tartanmønster kombinert med et rødt forbli-tørt fôr og en klikk & gå-spenne - det perfekte stabile og tørketrommel teppet. Det ytre er glatt og smussavvisende og holder seg rent i lang tid. Etter min erfaring kjøpte jeg en mindre størrelse enn normalt, fordi Bucas-varp ofte er rettferdige. Dette var et unntak og burde vært noen centimeter lenger bak. Imidlertid ville neste størrelse sannsynligvis være for stor, så jeg begynte ikke å endre. Neste, kjøp et kjede! Warp er dyrt, men verdt det!

Størrelse: Normal
Fantastisk dyne for alle hester!
0 Likes

Dette er en dyne som jeg bruker på både unghesten min som har mye pels som tørker sakte og min Intermediar hest som er kuttet. God passform og smuss blir ikke lett fanget.

Størrelse: Liten

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.