FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Finntack Pro stalldekken

Produkt-ID: 24048

kr 749,00
(Pris inkl. MVA)
Finntack Pro stalldekken
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Finntack Pro stalldekken
kr 749,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Finntack Pro stalldekken
Beskrivelse

Beskrivelse

Et stalldekken av god kvalitet som er laget av sterkt og holdbart rip-stop materiale med gode egenskaper som at det er vannavvisende og pustende. Dette dekkenet er designet for å kunne brukes i et bredt spekter av temeperaturer. Det kan brukes både inne og ute, og kan også brukes i kombinasjon med andre utedekken.


Egenskaper:


  • 600D polyester rip-stop. 300 gram polyfyll. To frontspenner med T-spenner for kjapp åpning og lukking. Elastiske gjorder. Elastiske beinsnorer. Innovativ halesnor som er dekket med plast. Bogsplittene gir større bevegelsesfrihet og mindre gnag. Stoffet holder på de vannavvisende egenskapene, samt evnen til å puste, selv etter mange vask

Teknisk beskrivelse:


Materialer: 600D polyester, 300 gram poylesterfyll. Maskinvask på 40°C. Skal ikke i tørketrommel.


Gjennomsnittlig vurdering
4.4
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Overrasket!
0 Likes

Har alltid elsket FT for sin overlegne passform. Dessverre ble jeg ganske skuffet da jeg tok på meg denne hesten akkurat denne modellen. Overfylt i slottet og gigantiske baklengs. Jeg fikk ikke engang den øvre bue-spennen igjen, så jeg la en tung gummistropp for hesten å spise. Dessverre, flere minus på dette dynet håper jeg at jeg ikke kommer til å savne det flere ganger når jeg velger FT.

Størrelse: Liten
Ytterdeksel Finn-Tack Pro
0 Likes

Sømmene på spennene holder ikke. Mislyktes etter et par dagers bruk. Halestroppen og toppspennen foran frigjorde sømmene.

Veldig bra
0 Likes

Nydelig teppe, veldig tykt, riktig, ser bra ut

Størrelse: Normal
Veldig fornøyd
0 Likes

Bra deksel med god passform for varmt blod. Sterkt anbefalt.

Størrelse: Normal
Meget god valuta for pengene
0 Likes

Deksel av god kvalitet, motstandsdyktig og perfekt kuttet! Ideell til esken, godt ferdig og solid

Størrelse: Normal

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.