Midtsesong-salg! Gå ikke glipp av disse enorme rabattene!
Spar nå

Horseware Rambo Optimo stalldekken 200 g

Produkt-ID: 312659

kr 1.799,00
(Pris inkl. MVA)
Horseware Rambo Optimo stalldekken 200 g
Velg størrelse Størrelsestabell
Partnerprodukt
Dette produktet leveres fra et lager vi samarbeider med. Forvent 6 dagers ekstra leveringstid. Les mer
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horseware Rambo Optimo stalldekken 200 g
Beskrivelse

Beskrivelse

Rambo Optimo stalldekken er laget for å gi hesten din total bevegelsesfrihet og komfort med vår splitt-teknologi som hindrer gnag på halsen og gir skulderfrihet. Dette dekkenet har surefit hals med V-lukking foran, justerbart frontstykke for å hindre gnag, halesnor som er lett å holde ren, halelapp og tre rette gjorder som holder dekkenet på plass. Dette dekkenet har også glatt og solid polyesterfôr og fiberfyll som holder godt på varmen.


Teknisk beskrivelse:


Den avtagbare halsen kan kjøpes separat (produktnummer 307582).


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Horseware deksel Rambo Optimo 200g
0 Likes

Veldig bra solid og praktisk dekning. Forvent en mindre størrelse enn de vanlige størrelsene på Rambo-deksler fordi det er kuttet større ...

Bra produkt, men ...
0 Likes

Kvaliteten og styrken er der, men jeg er skuffet, jeg kjøpte to for to forskjellige hester, de to slipper ikke skuldrene så godt som de andre Horseware-dekslene, og viktigst av alt, begge to til høyre! Jeg må legge dem tilbake to ganger om dagen ...

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.