FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå
-15%

Horseware Rambo Optimo stalldekken 400 g

Produkt-ID: 312660

kr 1.656,65
kr 1.949,00
(Pris inkl. MVA)
Slutter om:
Horseware Rambo Optimo stalldekken 400 g
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Horseware Rambo Optimo stalldekken 400 g
kr 1.656,65
kr 1.949,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horseware Rambo Optimo stalldekken 400 g
Beskrivelse

Beskrivelse

Optimo stalldekken kombinerer friheten fra Optimo-splitten med innovativ og justerbar front som hindrer gnag på undersiden av halsen og brystet. Polstringen på manken løfter dekkenet og beskytter mot gnag på man og manke. Justerbart og innovativt frontstykke som hindrer gnag under halsen og på bogen. Termobundet fiberfyll som holder svært godt på varmen. Avtagbar hals selges separat.


Teknisk beskrivelse:


Laget av 1000D ripstop polyester utside, det har polyesterfôr, termobundet fiberfyll og en halsenor som er enkel å rengjøre som standard. 400 g fyll.


Gjennomsnittlig vurdering
4.7
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

liner
0 Likes

Hallo, er det mulig å legge fôret på dette omslaget?

Størrelse: Normal
Optimo rekkevidde
0 Likes

Veldig pent teppe, beskyttelse av turneringsplaten, ta teppet i en størrelse nedenfor sammenlignet med annet teppe fordi det er veldig stort.

Størrelse: Stor
Flott dekken
0 Likes

Supert, lett og deilig dekken med god passform. God polstring over manken. Dekkenet er litt stort i størrelsen, så jeg kjøpte 140 til hesten min som vanligvis bruker 145. Eneste ulempen er at magegjordene er litt korte, selv på slanke hester. Å så er festet til halsen litt ekle når man ikke bruke halsen.

Størrelse: Normal

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.