Salg - opp til 50% RABATT! Begrenset antall!
Handle nå

Weatherbeeta Comfitec Premier Trio medium/lett innerdekken 100g

Produkt-ID: 313418

kr 799,00
(Pris inkl. MVA)
Weatherbeeta Comfitec Premier Trio medium/lett innerdekken 100g
Velg størrelse Størrelsestabell
Partnerprodukt
Dette produktet leveres fra et lager vi samarbeider med. Forvent 4 dagers ekstra leveringstid. Les mer
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Weatherbeeta Comfitec Premier Trio medium/lett innerdekken 100g
Beskrivelse

Beskrivelse

Det NYE Weatherbeeta Comfitec Premier Trio tykt innerdekken kommer i to tykkelser: Tykt og medium/lett for å gjøre Weatherbeeta Comfitec Premier Trio ekstra allsidig. Egenskaper: 210 denier kanalvattert utside; skuldersplitt; enkelt festebånd i bogen, festebånd på halsen og klips bak for å enkelt gi et ekstra lag.


Teknisk beskrivelse:


100g fyll.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

perfekt foring
0 Likes

Jeg bestilte denne linjen fordi jeg ikke hadde 200 g (bare 100/300 eller 400 g) med min freestyle weatherbeeta. Denne foringen passer perfekt, den er enkel å sette og lar meg i fristil til slutt ha 200 g til juju-dagene mine med "stor" kulde. Jeg anbefaler for weatherbeeta-følgere som meg

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.