FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Muckboot Colt Ryderh høye ridestøvler

Produkt-ID: 38402

kr 1.599,00
(Pris inkl. MVA)
Muckboot Colt Ryderh høye ridestøvler
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Muckboot Colt Ryderh høye ridestøvler
kr 1.599,00
(Pris inkl. MVA)
 • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
 • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Muckboot Colt Ryderh høye ridestøvler
kr 1.599,00
Horze fotvarmer
kr 17,10
kr 19,00
Muckboot Colt Ryderh høye ridestøvler
Beskrivelse

Beskrivelse

Komfortable, høye ridestøvler med klassisk snitt

 • Forsterket hæl og tå
 • Nitrocel™ innersåle for ekstra komfort
 • Gummibeskyttelse av Akillessenen
 • Absorb™ støtdempende hæl
 • Lette å ta av med en 10 mm Kick Rim™ og en liten løkke (med refleks bak)
 • Pustende Air-Mesh™-foring
 • Resistent mot avføring og urin
 • Lette å rengjøre med vann og mild såpe
 • Farge: fås i sort
 • Størrelser: 37-46
Gjennomsnittlig vurdering
4.8
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Meget gode støvler!
2 Likes

Jeg hadde disse støvlene da jeg var yngre, og det er de beste jeg har hatt. Jeg hadde de i mange år, før de til slutt ble slitne. Brukte de både til stallarbeid og ridning, og det var ikke før de var 8 år gamle at det begynte å bli noen sprekker i de. Jeg sliter med å finne støvler som er brede nok i leggen, men disse er helt perfekte. Øverste delen er også så tøyelig at de kan brettes ned om man blir varm! Vanntette og solide. Brukte de hele året, og var sjelden kald eller klam på bena. Skal definitiv kjøpe meg et nytt par nå!

Størrelse: Normal
Stor i dritt også
0 Likes

Jeg synes støvlene er flotte i gjørma eller i møkk eller i engen. Jeg bruker støvlene hovedsakelig når det er vått eller når jeg jobber skitten, som. B. Når du drar av når det er mye kacka rumligt eller hvis du er i møkkhaugen, er vannet, eller hvis vi skyver møkkhaugen. De blir også kvitt dritt og stinker ikke veldig hardt. Den eneste ulempen er at jeg får stinkende fine stinkende osteføtter når jeg tar dem lengre tid, men som også er på føttene mine liker de å stinke. Alt i alt er støvlene gode, og det som er flott er at når du tråkker ned i en haug med epler, glir du ikke.

Størrelse: Normal
Fin og varm og vanntett!
0 Likes

For en tid tilbake kjøpte jeg disse støvlene, etter at jeg hadde andre utestøvler i fjor vinter. I begynnelsen å bli vant til å gå, så mye demping / oppheng i det, men er nå deilig! Fin og varm og godt vanntett. Dessverre på leggen min bare litt plass, så vannbuksene mine, spesielt med vanntette bukser, og jeg får fremdeles våte føtter i en nedbør. Når det gjelder levetid, vent litt, les mye om sprekker på bøyestedet. Dette plages ikke foreløpig, men derfor er kvaliteten vurdert til noe lavere. Tro at en slik kvalitetsstøvel fra dette merket ikke skal rive. Jeg savnet også info om muligens. vedlikehold.

Størrelse: Normal
Gode ridestøvler for deg med brede kalver
0 Likes

Jeg har smale føtter, men brede kalver. Takket være den øvre delen av bagasjerommet var det ikke noe problem for meg å ha dem på. Fint å ha i stallen og jeg fryser ikke med en ullsokk i ned til 28 grader kald.

Muckboots Colt Ryder
0 Likes

Foten er absolutt ikke større enn den angitte størrelsen. Kalvene er derimot veldig brede. I mitt tilfelle var foten bare litt på den lille siden, men jeg sendte dem tilbake fordi følgende størrelse er en kombinert 39/40. Litt rart fordi du har enten 39 eller 40 ikke sant? De er ikke støvler du må ha på deg, for da blir du garantert lidd av hælen din. Dessuten vil leggen sannsynligvis bli enda bredere. Synd fordi jeg virkelig likte det vanntette aspektet!

Størrelse: Normal

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.