Spar 12% på topp 25 bestselgende julegaver!
Spar nå

Muckboot Colt Ryderh høye ridestøvler

Produkt-ID: 38402

kr 1.279,20
kr 1.599,00
(Pris inkl. MVA)
 • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
 • #1 på markedet!
Muckboot Colt Ryderh høye ridestøvler
Beskrivelse

Beskrivelse

Komfortable, høye ridestøvler med klassisk snitt

 • Forsterket hæl og tå
 • Nitrocel™ innersåle for ekstra komfort
 • Gummibeskyttelse av Akillessenen
 • Absorb™ støtdempende hæl
 • Lette å ta av med en 10 mm Kick Rim™ og en liten løkke (med refleks bak)
 • Pustende Air-Mesh™-foring
 • Resistent mot avføring og urin
 • Lette å rengjøre med vann og mild såpe
 • Farge: fås i sort
 • Størrelser: 37-46
Gjennomsnittlig vurdering
4.8
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Meget gode støvler!
1 Likes

Jeg hadde disse støvlene da jeg var yngre, og det er de beste jeg har hatt. Jeg hadde de i mange år, før de til slutt ble slitne. Brukte de både til stallarbeid og ridning, og det var ikke før de var 8 år gamle at det begynte å bli noen sprekker i de. Jeg sliter med å finne støvler som er brede nok i leggen, men disse er helt perfekte. Øverste delen er også så tøyelig at de kan brettes ned om man blir varm! Vanntette og solide. Brukte de hele året, og var sjelden kald eller klam på bena. Skal definitiv kjøpe meg et nytt par nå!

Gode støvler
0 Likes

Meget gode støvler som sitter godt på foten, og passer godt for oss med tykke legger. Behagelig i bruk, blir ikke klam på føttene. Godt fornøyd med kjøpet.

Allround8 måneder siden
0 Likes

Perfekt inngang, varme, pustfunksjon, tørr og fungerer perfekt i all slags vær.

Muckboots er nydelige
0 Likes

Muckboots holder det de lover. Varme, tørre og behagelige føtter i snø, regn og vind, og de er enkle å rengjøre. Går bra å sykle i. Jeg opplever dem som noe stort i størrelse, med sjenerøs bredde i skaftet.

Flotte støvler!
0 Likes

Støvlene på grunn av guiden og antakelsen om å måtte ha tykke sokker, bestilt i størrelse 41 i stedet for 40, men 40 ville vært tilstrekkelig. Spesielt i pluss-grader får du heller for varme føtter enn at du fryser ;-) Ved temperaturer under frysepunktet holder de varme i relativt lang tid, så lenge du fortsetter å bevege deg - selvfølgelig får du noe sånt i alle andre støvler, før eller siden, også kaldt føtter. Jeg synes det er veldig hyggelig at de er vanntette. Også at du er litt stiv rundt ankelen, liker jeg nå ganske godt, fordi beinet er veldig bra og udn rolig på hesten og føttene ikke engang fristes til å "dingle" noe. Fotbedet er superkomfortabelt og støvlene kan også brukes veldig godt med jod-stretch bukser takket være den tøyelige neoprenen på toppen. Designet er ikke så tykt som forventet, men en berøringsfiligran ville være fin ;-) En komplett vintersesong, de har ikke gjennomgått ennå, så jeg kan ikke si noe om holdbarheten. Jeg vil absolutt kjøpe støvelen igjen! :-)

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.