Spar 12% på topp 25 bestselgende julegaver!
Spar nå

Muckboot Pacy II ridestøvel

Produkt-ID: 301552

kr 1.549,00
(Pris inkl. MVA)
Partnerprodukt
Dette produktet leveres fra et lager vi samarbeider med. Forvent 3 dagers ekstra leveringstid. Les mer
 • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
 • #1 på markedet!
Muckboot Pacy II ridestøvel
Beskrivelse

Beskrivelse

Allværs ridestøvel.


Pacy II er en høytytende, ridestøvel for kjølig vær som kan nyttes til både ridning og stallarbeid. Det er viktig å se etter sikkerhetsfunksjonene når du velger en god ridestøvel, og 100% vanntettet Pacy II dekker dette, med en tynn såle slik at foten enkelt kan gripe stigbøylen, samt en smalere tå for smidig og enkel tilgang på stigbøylen. Denne ridestøvelen for alle sesonger inneholder varmt fleecefôr, forsterkning ved hæl og friksjonsreduserende etc® sockliner som hindrer at varme bygger seg opp på innsiden av støvelen.


Egenskaper:


 • 100% vanntett
 • 5mm CR Flex-skum
 • Mykt fleecefôr
 • Etc® innersåle
 • Forsterket ved hæl
 • Lett greps-yttersåle i gummi
 • Dra-på kategori
 • Ridebuksene kan dyttes inn i støvelen eller brukes på utsiden
 • Smal, stigbøylevennlig tå
 • Komforttemperatur: -30° til 10°C

Gjennomsnittlig vurdering
4.5
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Ikke egnet for ridning
1 Likes

Jeg har brukt disse støvlene i en dag i løpet av en 30 km lang tur, og da jeg kom tilbake så jeg at svettearkene på salen min var alvorlig skadet. Så synd fra salen min! Det er synd at disse støvlene selges som ridestøvler, fordi materialet de er laget av gjør dem helt uegnet.

Fin varme
0 Likes

Støvlene er deilige varme å sykle i, ingen kalde tær! Jeg bruker vanligvis 38 elektrisk. 39, så jeg bestilte størrelsen 39/40. Denne er imidlertid litt for stor, da du ikke trenger å ta en ekstra sokk i. Men ingenting som plager når du går i stallen og bare er til minste irritasjon i salen, men du blir vant til det raskt. De er fine fleksible.

flotte støvler
0 Likes

Disse støvlene er flotte, går flotte og passer veldig godt (selv med de tykke kalvene mine). Har aldri hatt kalde føtter igjen og kan bare fortsette med vått vær, super

Behagelige og stilige ridestøvler
0 Likes

Kjøpte disse ridestøvlene nå i vinter da jeg var lei av å fryse på føttene. Veldig gode å gå i, holder deg alltid varm og tørr på bena. Støvlene er nette og svært lave i vekt. Eneste minuset var at hempa (til å dra støvelen på med) røyk nokså fort.

Deiligste Stallskoa
0 Likes

Jeg har hatt disse i snart ett år, og er storfornøyd! De har fremdeles ikke gått i stykker, bare fått er par riper her og der.De holder føttene mine varme, og er komfortable å gå i. Dessuten er de enkle å rengjøre.

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.