FIRE SALE! Opp til 80% på alle produkter fra Horze & B Vertigo! *
Spar nå

Muckboot Pacy II ridestøvel

Produkt-ID: 301552

kr 1.549,00
(Pris inkl. MVA)
Muckboot Pacy II ridestøvel
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Muckboot Pacy II ridestøvel
kr 1.549,00
(Pris inkl. MVA)
 • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
 • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Muckboot Pacy II ridestøvel
kr 1.549,00
Horze fotvarmer
kr 16,15
kr 19,00
Muckboot Pacy II ridestøvel
Beskrivelse

Beskrivelse

Allværs ridestøvel.


Pacy II er en høytytende, ridestøvel for kjølig vær som kan nyttes til både ridning og stallarbeid. Det er viktig å se etter sikkerhetsfunksjonene når du velger en god ridestøvel, og 100% vanntettet Pacy II dekker dette, med en tynn såle slik at foten enkelt kan gripe stigbøylen, samt en smalere tå for smidig og enkel tilgang på stigbøylen. Denne ridestøvelen for alle sesonger inneholder varmt fleecefôr, forsterkning ved hæl og friksjonsreduserende etc® sockliner som hindrer at varme bygger seg opp på innsiden av støvelen.


Egenskaper:


 • 100% vanntett
 • 5mm CR Flex-skum
 • Mykt fleecefôr
 • Etc® innersåle
 • Forsterket ved hæl
 • Lett greps-yttersåle i gummi
 • Dra-på kategori
 • Ridebuksene kan dyttes inn i støvelen eller brukes på utsiden
 • Smal, stigbøylevennlig tå
 • Komforttemperatur: -30° til 10°C

Gjennomsnittlig vurdering
4.5
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Støvler rives helt gjennom toppen
0 Likes

Støvler båret knapt 9 måneder mens du gikk hunden (gikk på gress og sykkelvei). Etter nylig å ha gått en times tid på stranden (ikke i sjøen, men på stranden), ved ankomst til strandteltet, ble begge støvlene helt revet på toppen (langs modellen i nesen). Dette er en ofte hørt klage (se blant andre Bokt.nl), men Horze fortsetter å selge dem, og verken importøren (The Smart Products co. I Weesp) og Horze svarer ikke på en klage. Dessverre, kjøpe peanøttsmør igjen et nytt sett på € 159. De er deilig, verdiløs fløtekvalitet! Jeg jobber 12 timer på arbeidsskoene mine (Eccos) og 10 km / dg de siste 2-21 / 2 årene. Så ...

Størrelse: Normal
flotte støvler
0 Likes

Støvlene passer perfekt, selv rundt leggene er det fortsatt rom, selv om du legger et par jeans i støvlene. De er faktisk 100% vanntette og holder deg super varm. Dette kjøpet var verdt det.

Størrelse: Normal
Veldig bra
0 Likes

Det andre paret kjøpte. Veldig nyttig både i stall og i skogen. Tror det er veldig bra også. Lett og varmt.

Størrelse: Normal
Varme støvler som motstår den sørsverige vinterkulden.
0 Likes

Flott, varm, komfortabel. Imidlertid, trangt i toget, måtte jeg nesten opp en størrelse ekstra. Har 39 i vanlige tilfeller og kjøpt 39/40. For stramt for de sterkeste leggene, men jeg med en kalvestørrelse 44 cm passer bare, med langt undertøy og foret ridebukse. Tror ikke de holder varmen til -30 men -5 jobbet med å sykle 35 minutter med metallstiger uten gummiplater uten at tærne ble isbiter, og det er mer enn godkjent for meg som er ekstremt frosset.

Størrelse: Normal
Muckboot Pacy II støvler
0 Likes

Veldig komfortable støvler som er enkle å vedlikeholde. Hyggelig og varmt. Utseendet er ikke super chic, men materialet er 100% vanntett. Jeg går gjennom sølepytter og gjørme, rengjøring er ikke noe problem i det hele tatt.

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.