FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Eskadron svettedekken i fleece med hals

Produkt-ID: 24872

kr 899,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Eskadron svettedekken i fleece med hals
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Eskadron svettedekken i fleece med hals
kr 899,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Eskadron svettedekken i fleece med hals
Beskrivelse

Beskrivelse

Svettedekken i fleece med hals.Kvalitetsfleece som har gode, varmende egenskaper og som er designet til og både holde hesten varm og beskytte det store svetteområdet på halsen. Dekkenet er spesielt godt egnet om vinteren når man skal reise hjem med hesten på henger etter stevne eller trening. Det hindrer også at hesten din kjøles ned for raskt etter trening.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Eskadron fleece-teppe med halsdel
0 Likes

fint, praktisk teppe med god passform. Halsdelen litt lang, men rimelig. Ideell for trailertur etter turneringen eller trening.

Størrelse: Normal

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.