FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Horseware Rambo Ionic fleecedekken

Produkt-ID: 307411

kr 1.349,00
(Pris inkl. MVA)
Horseware Rambo Ionic fleecedekken
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Horseware Rambo Ionic fleecedekken
kr 1.349,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horseware Rambo Ionic fleecedekken
Beskrivelse

Beskrivelse

Et mykt fleecedekken i Ionic-serien. Passer til bruk i stallen eller under transport Myk bomull på utsiden og myk, pustende og fukttransporterende innside. Dobbel lukking foran, kryssgjorder og halesnor er standard. Den gjennomsyrede karbonen på innsiden gir hesten alle fordelene du forventer fra vår Ionic-serie.


Teknisk beskrivelse:


Materiale: Myk karbon infusert i fleece på innsiden, og dekket med bomull på utsiden.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Multifunksjonelt teppe av høy kvalitet
0 Likes

Dette er en uforlignelig fleece - ingen klister, ingen elektrisk, sitter godt og hjelper hestens ryggmuskler til å slappe av. Jeg bruker den ioniske fleeceen som et stabilt teppe om høsten og våren og i de tidlige og siste rittene om vinteren. Hesten min pleide å ha et ionisk stabilt ark som var 6'6 / 145 cm stort. I denne versjonen av fleece var imidlertid samme størrelse litt ubrukelig olje, så en 6'9 / 155 cm større enn en størrelse var bedre. Så hvis du er vant til å kjøpe en Horseware-varp en størrelse mindre enn de andre, her vil jeg anbefale å ta en normal størrelse - i det minste for min egen hest, som er en bred, rund kroppsdag. Varpen er vakker og av høy kvalitet, forholdet mellom pris og kvalitet er veldig bra.

Størrelse: Normal

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.