Spar 12% på topp 20 vinterprodukter! *
Spar nå

Horze Chicago Fleece Dekken

Produkt-ID: 24721

kr 389,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Horze Chicago Fleece Dekken
kr 389,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Legg til en brodering
Legg til en brodering
Plassering av broderi *
Broderingstekst *
Klikk her for å se skrifttyper, farger med mer!
Størrelse *
Skrifttype *
Farge *
Form *
Kjøp dem sammen
Horze Chicago Fleece Dekken
kr 389,00
Horze bag
kr 399,00
Horze Chicago Fleece Dekken
Beskrivelse

Beskrivelse

Dette fleecedekkenet er sydd i skarpt konstraststripet vev for et uformelt, men likevel attraktivt utseende.


Dette fleecedekkenet er laget for å holde hesten god og varm samtidig som den ser bra ut! Det stripete designet på de doble bogspennene og kryssgjordene tilføyer stil til dette praktiske allround fleecedekkenet. Bruk det til avkjøling eller som et lett innedekken. En enkel halesnor holder dekkenet på plass.


Egenskaper:


  • Fleecedekken i myk polarfleece
  • Doble bogspenner
  • Kryssgjorder, halesnor
  • Sølvfargede spenner i krom
  • God verdi
  • Enkle, rustikke farger som matcher Horze Spirit kolleksjonen

Teknisk beskrivelse:


Materiale: 100% polyester.


Vaskeanvisning:


Maskinvask på 40°C.


Gjennomsnittlig vurdering
4.7
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

8 Likes

Jeg ville virkelig ha dette, men siden de ikke hadde det hjemme begynte jeg å lete andre steder. Det kan hende at Horze vil reise seg, så de sørger for at tiggen deres er hjemme !!!!!!!!

Horze Fleece Teppe
8 Likes

Dette er et veldig godt laget fleece-teppe og jeg elsker fargen. Jeg har mange stabile laken, tepper og kjølere i racingfargene mine, men jeg kjøpte Teaberry Pink for den ene spesielle fillyen, eller som skal brukes i oktober til bevissthet om brystkreft, som er en veldig god sak. Den kontrasterende kanta ser bra ut med fargen, og jeg ble veldig overrasket over den rimelige prisingen på 39,95. Kvaliteten, utseendet og følelsen av teppet er mye mer verdt og størrelsen på størrelsen var bra. Jeg vil anbefale til alle. APGJR RACING STABLE FLORIDA

fornøyd
4 Likes

Veldig god dekning .. godt materiale .. Jeg elsker det, jeg anbefaler det til alle mennesker

En fantastisk teppe
4 Likes

Dette teppet gjør den absolutt BESTE vinterteppeforeren noensinne! Det gnir ikke, trekker eller strekker seg ut av formen. Det holder seg på plass under Avalanche vinterteppet perfekt, for å gi hesten min ekstra varme. Det er veldig pustende og har ikke fått henne til å svette under. Fargene er fantastiske og kvaliteten forsikrer meg om at jeg skal bruke dette teppet i mange sesonger fremover. Kvalitetssøm og maskinvare også!

En gang i tiden flott Horze!
3 Likes

Produktet er virkelig holdbart og praktisk farge som passer for gutt og jente. Et mykere stoff enn jeg trodde, perfekt matchende størrelse! Jeg er fornøyd med renn på alle måter, er ingen feil ikke! Prisen er ganske lav når du tenker at varpen er virkelig holdbar og tar vare på den som den skal.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.