FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Horze Vail ulldekken

Produkt-ID: 24611

kr 1.190,00
(Pris inkl. MVA)
Horze Vail ulldekken
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Horze Vail ulldekken
kr 1.190,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Legg til en brodering
Legg til en brodering
Plassering av broderi *
Broderingstekst *
Klikk her for å se skrifttyper, farger med mer!
Størrelse *
Skrifttype *
Farge *
Form *
Kjøp dem sammen
Horze Vail ulldekken
kr 1.190,00
Horze Vail ullhals
kr 389,00
Horze Vail ulldekken
Beskrivelse

Beskrivelse

Fargenyanser i dyp blå med et klassisk ulldesign gir dette ulldekkenet/cooleren et elegant utseende.


Alle ønsker vel å gjøre en god entré når hesten går av hengeren på et stort stevne. Dette dekkenet vil få folk til å sperre opp øynene, og er et nydelig valg når du skal vise hesten din fram for publikum. Det tykke ulldekkenet har mange detaljer, og passformen er som om det skulle vært skreddersydd. Den pustende ullen vil hjelpe til å holde hesten varm mens den reiser, men det fungerer også supert som en cooler. Her får du et dekken i utmerket kvalitet til den perfekte pris.


Egenskaper:


  • Pustende
  • Perfekt til brodering
  • Varm ull
  • Avtakbare gjorder
  • Hals selges separat (vare #24613)

Teknisk beskrivelse:


85% ull, 15% polyester.


Vaskeanvisning:


Maskinvaskes på 30°C, ullprogram med lett sentrifugering. Lav sentrifugering, normalt vaskemiddel som ikke inneholder blekemiddel eller tøymykner. Kun lufttørking. Skal ikke i tørketrommel.


Bruksanvisning:


Et utmerket valg som et pyntedekken for konkurranse eller reise. Dette ulldekkenet ser profesjonelt ut og er utmerket å bruke når du vil at hesten skal skinne litt ekstra.


Gjennomsnittlig vurdering
4.6
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Fornøyd
1 Likes

Fint dekken som ser bra ut, kanskje litt drøy pris men fikk d på salg. Er romslig og godt i størrelsen og lever opp til forventningene.Detaljene ser kjempebra ut og dekkenet er veldig pent.

Størrelse: Stor
Prisen trekker
0 Likes

Egentlig ett veldig flott dekken som er kjempefint, men prisen er ganske så drøy. Burde vært satt ned en del. Lever opp til kravene, men prisen er rett og slett litt for høy når det ikke er så mye spesielt med dekkenet bortsett fra kjempeflott design

Størrelse: Normal
Horze Vail ulldekken
0 Likes

Samme skjedde med mitt, myglet i lærspennen forran og revnet etter noen få gangers bruk, da kun brukt ved oppvarming før ridning.

Størrelse: Normal
Spektakulært ullteppe Horze Vail
0 Likes

Veldig spektakulært teppe, mange tror at det er skreddersydd. Den hvite hesten min i den lyser bare. Kostnaden for tepper tilsvarer kvaliteten: pelsen er tett, dypblå, utsettelse på teppet er laget uten feil, i manken er det en pelsfelle for å beskytte mot å gni. Gullfargede spenner ser veldig elegante ut. Vel, jeg kan ikke la være å skille ut undertrekket, han skiller også denne modellen av tepper fra resten. Et hesteteppe varmer en hest godt etter trening i kaldt vær. Jeg er fornøyd med valget mitt.

Horze Vail ulldekken
0 Likes

dekkenet revnet i front etter 2. gangs bruk. Jeg er veldig skuffet over kvaliteten.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.