Spar 15% på alle refleksprodukter!
Spar nå

Horze Vail ulldekken

Produkt-ID: 24611

kr 1.190,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Legg til en brodering
Legg til en brodering
Plassering av broderi *
Broderingstekst *
Klikk her for å se skrifttyper, farger med mer!
Størrelse *
Skrifttype *
Farge *
Form *
Kjøp dem sammen
Horze Vail ulldekken
kr 1.190,00
Horze Vail ullhals
kr 389,00
Horze Vail ulldekken
Beskrivelse

Beskrivelse

Fargenyanser i dyp blå med et klassisk ulldesign gir dette ulldekkenet/cooleren et elegant utseende.


Alle ønsker vel å gjøre en god entré når hesten går av hengeren på et stort stevne. Dette dekkenet vil få folk til å sperre opp øynene, og er et nydelig valg når du skal vise hesten din fram for publikum. Det tykke ulldekkenet har mange detaljer, og passformen er som om det skulle vært skreddersydd. Den pustende ullen vil hjelpe til å holde hesten varm mens den reiser, men det fungerer også supert som en cooler. Her får du et dekken i utmerket kvalitet til den perfekte pris.


Egenskaper:


  • Pustende
  • Perfekt til brodering
  • Varm ull
  • Avtakbare gjorder
  • Hals selges separat (vare #24613)

Teknisk beskrivelse:


85% ull, 15% polyester.


Vaskeanvisning:


Maskinvaskes på 30°C, ullprogram med lett sentrifugering. Lav sentrifugering, normalt vaskemiddel som ikke inneholder blekemiddel eller tøymykner. Kun lufttørking. Skal ikke i tørketrommel.


Bruksanvisning:


Et utmerket valg som et pyntedekken for konkurranse eller reise. Dette ulldekkenet ser profesjonelt ut og er utmerket å bruke når du vil at hesten skal skinne litt ekstra.


Gjennomsnittlig vurdering
4.6
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Fornøyd
1 Likes

Fint dekken som ser bra ut, kanskje litt drøy pris men fikk d på salg. Er romslig og godt i størrelsen og lever opp til forventningene.Detaljene ser kjempebra ut og dekkenet er veldig pent.

Fint solid ullteppe
0 Likes

Dessverre var det uten halsen, det ser ut til å høre hjemme på bildene, derav mitt valg for dette teppet. Kanskje nyttig å nevne i teksten at den er uten nakke. Så jeg sendte den tilbake.

Flott produkt!
0 Likes

Jeg elsker dette produktet, flott for kjøling av hesten etter turen. Fin og tykk for kjøligere vær jeg har brukt denne også under regnplaten, holder ham fin og tørr under. Jeg anbefaler dette produktet!

Veldig fint omslag
0 Likes

Materialet er vakkert, det er varmt og fargen er også fin. Ved ulemper er det dårlig kuttet på skuldrene, det tillater ikke bevegelse. Det er også ganske tungt.

Beste ullteppe ennå!
0 Likes

Jeg mottok nettopp dette teppet i posten i begynnelsen av uken, og jeg elsker det! Jeg prøvde den på hesten min i dag, og den ser så elegant ut på ham! Jeg vil lage en ny ordre på nakkestykket, så han har hele settet. Årsaken til å kjøpe dette ullteppet i år er fordi jeg skal ta ham med på show og han blir barbert. Jeg vil bare at han skal ha full dekning når det blir kaldt ut etter hver tur. Oh, og fyren min bærer rundt en 81 ", og det passet ham perfekt!

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.