Nå får du 10% ekstra på salget! *
Bruk koden: EXTRA10
Kopier
Kopiert til utklippstavlen

Back on Track fleecedekken

Produkt-ID: 24742

kr 2.079,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Back on Track fleecedekken
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Back on Track fleecedekken
kr 2.079,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
 • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
 • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Back on Track fleecedekken
kr 2.079,00
Back on Track hals for fleecedekken
kr 699,00
Back on Track fleecedekken
Beskrivelse

Beskrivelse

Et terapeutisk dekken som varmer opp eller lindrer og kjøler ned slitne muskler.


Når hesten din krever litt mer forberedelse før trening, slik at kroppen blir klar for den krevende økten, er Back on Track Terapeutisk fleece verktøyet du trenger. Dette terapeutiske dekkenet bruker tråd av polyester sammen med fint keramisk pulver for å reflektere hestens naturlige temperatur og bringer den tilbake inn i kroppen. Fleecedekkenet har et mykt og pelset stoff rundt bakparten for å redusere gnag. Det har doble spenner og kryssgjorder under magen med enkel åpne-lukke-funksjon. For å unngå overstretching er ryggen forsterket med et ekstra bånd. Dekkenet har en stor og beskyttende haleflapp og halestropp. De terapeutiske kvalitetene rundt dette fleecedekkenet gir hesten din stor fordel av fult forberedte muskler for å takle de krevende treningsøktene den kan bli utsatt for. Etter trening eller en tøff konkurranse kan du bruke Back on Track Terapeutisk Fleecedekken for å øke hastigheten på restitusjonen. Dette dekkenet er et must for alle seriøse konkurranseryttere, med en hest som trenger krevende trening.


Egenskaper:


 • Terapeutisk dekken
 • Lindrer under oppvarming eller avkjøling
 • Øker blodsirkulasjonen
 • Roer ned nervøse og spente hester
 • Reduserer betennelser og opphovning
 • Øker restitusjon mellom treningsøktene
 • Reduserer melkesyre i såre muskler
 • Doble spenner i front
 • Lave kryssgjorder
 • Haleflapp med stropp
 • Forsterket åpning i hals med fleece

Teknisk beskrivelse:


Ytterst: polyester.Indre materialer: polyester søm med fint keramisk pulver.


Vaskeanvisning:


Maskinvask i kaldt vann. Skånsom vask, normalt vaskemiddel som ikke inneholder blekemiddel eller tøymykner. Kun lufttørking. Bruk ikke tørketrommel.


Gjennomsnittlig vurdering
4.9
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Flott teppe
0 Likes

Kjøpte dette teppet til måren min, anbefaling fra Ostheopatin. Det var den beste investeringen jeg har gjort, hesten min begynner å slikke munnen (når teppet er på), tygger og har en dypt avslappet effekt. Dette gjør det veldig enkelt å sykle og hun svetter veldig bra. Stor anbefaling !!

Størrelse: Normal
Terapeutisk fleece teppe
0 Likes

Denne kjøligere er fantastisk! Jeg har brukt det i mange år på hestene mine for å varme dem opp for treningene, og også for å hjelpe til med muskelsårhet eller smerter jeg har funnet etter en tøff trening. Dette fleece-teppet hjalp meg også til å gjenopprette hendelseshesten min fra skulderoperasjon. Så glad for å se at fleece er tilgjengelig igjen! Gleder meg til å få en annen så jeg har mer frihet til å behandle 4 hester! Hestene mine beveger seg rett og slett bedre etter å ha hatt en økt i dette teppet. Sterkt anbefalt!

Størrelse: Normal
Produktet prakt!
0 Likes

For en aldrende løpshest var det et gullprodukt. Ryggen ble lett sittende fast i fortiden, selv med et lite skudd, med denne holdt seg i form! Etter å ha vært i bruk 24/7 hele vinteren, burde jeg nok få et kjøligere varp om sommeren, dette er en ganske tykk fleece. Føles høy kvalitet og holdbar. Verdt prisen!

Størrelse: Normal
Veldig hyggelig brukt 15 tusen.
0 Likes

Ja, ingenting er synd for hesten. Det viktigste er komfort, kvalitet. Dette er nøyaktig hva som er i denne modellen) Generelt sett var det alltid vanskelig for meg å velge tepper, jeg likte alltid ikke noe, men dette er en bombe. Etter tre minutters overveielser løp jeg etter et kort. Takk horZe, etter min mening, nå uten deg er jeg uten ben!

Størrelse: Liten
Nydelig teppe
0 Likes

Virkelig nydelig teppe super fornøyd med det. Gikk en størrelse opp som andre korrekturlesere hadde sagt at de kom opp i det små. Det passer perfekt.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.