Få 12% rabatt på ALLE dekkener fra Horze & B Vertigo + FRI FRAKT!
Spar nå

Back on Track fleecedekken

Produkt-ID: 24742

kr 2.079,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
 • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
 • #1 på markedet!
Back on Track fleecedekken
Beskrivelse

Beskrivelse

Et terapeutisk dekken som varmer opp eller lindrer og kjøler ned slitne muskler.


Når hesten din krever litt mer forberedelse før trening, slik at kroppen blir klar for den krevende økten, er Back on Track Terapeutisk fleece verktøyet du trenger. Dette terapeutiske dekkenet bruker tråd av polyester sammen med fint keramisk pulver for å reflektere hestens naturlige temperatur og bringer den tilbake inn i kroppen. Fleecedekkenet har et mykt og pelset stoff rundt bakparten for å redusere gnag. Det har doble spenner og kryssgjorder under magen med enkel åpne-lukke-funksjon. For å unngå overstretching er ryggen forsterket med et ekstra bånd. Dekkenet har en stor og beskyttende haleflapp og halestropp. De terapeutiske kvalitetene rundt dette fleecedekkenet gir hesten din stor fordel av fult forberedte muskler for å takle de krevende treningsøktene den kan bli utsatt for. Etter trening eller en tøff konkurranse kan du bruke Back on Track Terapeutisk Fleecedekken for å øke hastigheten på restitusjonen. Dette dekkenet er et must for alle seriøse konkurranseryttere, med en hest som trenger krevende trening.


Egenskaper:


 • Terapeutisk dekken
 • Lindrer under oppvarming eller avkjøling
 • Øker blodsirkulasjonen
 • Roer ned nervøse og spente hester
 • Reduserer betennelser og opphovning
 • Øker restitusjon mellom treningsøktene
 • Reduserer melkesyre i såre muskler
 • Doble spenner i front
 • Lave kryssgjorder
 • Haleflapp med stropp
 • Forsterket åpning i hals med fleece

Teknisk beskrivelse:


Ytterst: polyester.Indre materialer: polyester søm med fint keramisk pulver.


Vaskeanvisning:


Maskinvask i kaldt vann. Skånsom vask, normalt vaskemiddel som ikke inneholder blekemiddel eller tøymykner. Kun lufttørking. Bruk ikke tørketrommel.


Gjennomsnittlig vurdering
4.9
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

4 Likes

I det siste satt baksiden av hesten min litt fast. Jeg ble opprinnelig tilbudt en BÅDE varmeapparat, som jeg deretter kjøpte. Jeg brukte det en stund til jeg bestemte meg for å kjøpe et fleece-teppe fordi varpen ser ut til å ha større områder. Etter noen måneders bruk la jeg merke til resultater på hesten min, og ryggen satt ikke lenger fast på grunn av varpen. Dette er et veldig bra produkt og har vært en god hjelp for oss. I fremtiden tenkte jeg på andre BOT-produkter på jobben, fordi de virkelig er av høy kvalitet og holdbare.

Tilbake på Treck Fleesdecke - det kunne ikke vært bedre
4 Likes

Siden vi har en hest med ryggproblemer, har vi lagt dette teppet. Jeg kan bare si - det er ikke bedre. Enten om utseende eller kvalitet. Fordi han får henne med jevne mellomrom, er han mye mer avslappet. Ryggmuskulaturen løsner seg.Dette viser i håndteringen og veldig under salen. Jeg kan bare si toppkarakter 1 Dette teppet er verdt hver krone

Super kult svetteteppe
4 Likes

Passformen er perfekt! Ponnemoren min har 125 på Bucas tepper og her også. Halskanten er endelig ikke så langt! Flott før trening i forberedelse til trening og etterpå! Jeg er virkelig spent selv om jeg var skeptisk i begynnelsen!

tilbake
2 Likes

nyttig i ryggproblemer, etter jobb og kaldere dager i stallen veldig hyggelig!

flott produkt
1 Likes

Jeg elsker ryggen på spor sadelputer, og nå bestemte jeg meg for å prøve fleece-laken. Glad jeg gjorde det, godt laget og veldig nyttig for høst / vinterbruk. MIN hest har på seg 72 "og de er vanligvis litt store på henne, men dette passer til en T så de kan løpe litt på den lille siden som du vil ta hensyn til når du bestiller. Fleece er mykt og rydder opp pent med en børste. Jeg har brukt den over natten, og det ser ut til å hjelpe med hennes mindre ryggproblemer. Vil kunne bruke under et teppe om vinteren.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.