FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Back On Track Mia svettedekken

Produkt-ID: 24819

kr 2.399,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Back On Track Mia svettedekken
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Back On Track Mia svettedekken
kr 2.399,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Back On Track Mia svettedekken
Beskrivelse

Beskrivelse

Nytt frontlukkingssystem som beskytter mot press på skuldre og manke.


Dette er et multifunksjonelt produkt. Om sommeren er dette et perfekt dekken på grunn av optimal pustefunksjon. Takket være den solide og luftige nettingen som blir dekket av et tynt stoff, gir dekkenet full beskyttelse. Dette kan brukes både som et ekstra dekken, transportdekken og svettedekken i boksen gjennom de varme sommermånedene. Det kan med fordel brukes før trening eller konkurranse for å varme opp musklene, eller i etterkant av trening eller konkurranse for å hjelpe musklene med å komme seg igjen.Ved å bruke hele dekkenet oppnår du Back on Track sin helende effekt på bog, rygg, kryss og lend. Dekkenet er fôret med polypropylenstoff med Welltex™.På utsiden har dekkenet et tynt nettinglag som gir maksimale pusteegenskaper. Dette enestående dekkenet er forsterket langs halsåpningen med polyester med myk polstring rundt manken. Dekkenet har doble spenner i front og kryssgjorder.Alle Back on Track tepper og dekken har den samme terapeutiske effekten som kan hjelpe alle hester - fra hobbyhester til løpshester og olympiske utøvere i alle disipliner.Alle Back on Track-produkter er laget av et stoff som reflekterer kroppsvarmen til hesten din. Effekten oppnås på grunn av de keramiske fiberne som smeltes inn i stoffet under produksjonen. De keramiske fiberne reflekterer kroppsvarmen tilbake til hestens kropp. Varmen som reflekteres til kroppen er langbølget stråling. Dette kan sammenlignes med langbølger fra infrarød stråling. Den langbølgede strålingen stimulerer blodsirkulasjonen og reduserer stress i musklene, trekker ut giftstoffer og holder musklene smidige. Den økte blodsirkulasjonen reduserer også sjansene for skader, og hjelper til å reparere skader.Back on Track-produktene brukes av mange profesjonelle ryttere.


Gjennomsnittlig vurdering
4.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Mia-modell, det eneste som duver med meg, alt annet er for smalt
0 Likes

Mia modelem, passer perfekt til den veldig brede walisiske kolven, både hingster og hopp. ????

Størrelse: Normal
Bot med nettdekket
0 Likes

Superfin nettdekke som hesten liker å ha på seg, du bør være klar over at den er litt liten foran med den nye lukkingen.

Størrelse: Normal

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.