Spar 15% på alle refleksprodukter!
Spar nå

Back on Track nettingdekken

Produkt-ID: 24802

kr 1.895,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
 • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
 • #1 på markedet!
Legg til en brodering
Legg til en brodering
Plassering av broderi *
Broderingstekst *
Klikk her for å se skrifttyper, farger med mer!
Størrelse *
Skrifttype *
Farge *
Form *
Back on Track nettingdekken
Beskrivelse

Beskrivelse

Et lett dekken med alle fordelene til et terapidekken.


Under sommermånedene er dette et perfekt, multifunksjonelt dekken takket være de optimale pustende kvalitetene, samt den holdbare og meget luftige nettingen som dekker et lag av tynt keramikkstoff, som gir full beskyttelse. Det kan brukes som et ekstra lag under andre dekken, som et transportdekken, som en cooler, og i stallen under de varmere månedene. Det kan med fordel brukes før trening eller konkurranse for å varme opp musklene, eller i etterkant av trening eller konkurranse for å hjelpe musklene med å komme seg igjen. Ved å bruke hele dekkenet oppnår du Back on Track sin helende effekt på bog, rygg, kryss og lend. Dekkenet er fôret med polypropylenstoff med Welltex™. På utsiden har dekkenet et tynt nettinglag som gir maksimale pusteegenskaper.


Egenskaper:


 • Terapeutisk, lett dekken
 • Hjelper musklene varmes opp og kjøles ned
 • Øker blodsirkulasjonen
 • Virker avslappende på nervøse, spente hester
 • Reduserer inflammasjon og hevelse
 • Fremmer restitusjon mellom treningsøkter
 • Reduserer melkesyre i såre muskler
 • Doble bogspenner
 • Lave magespenner
 • Haleflapp med stropp
 • Forsterket halsåpning med fleece

Teknisk beskrivelse:


Utside: polyesternetting.
Innvendig materiale: polyestertråd dekket med fint keramisk pulver.


Vaskeanvisning:


Maskinvask på 30 grader. Lav sentrifugering, normalt vaskemiddel som ikke inneholder blekemiddel eller tøymykner. Kun lufttørking. Skal ikke i tørketrommel.


Gjennomsnittlig vurdering
4.8
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

5 Likes

Den beste investeringen jeg gjorde! Siden jeg har en hest som har mye smerter i kroppen, har dette gjort underverker da det holder kroppen myk. Bruker den døgnet rundt under de vanlige dynene unntatt sommertid. Da han var uten teppet i en uke fordi jeg hadde det hjemme i tøyet begynte han å bli sint og da han så fikk på det igjen ble alt bra igjen :-)

3 Likes

En dyne som gjorde stor nytte for konkurransehesten min, fin kompatibel dyne som gjorde hesten ekstra myk før og etter konkurranser. Dessverre var det veldig dårlig kvalitet på spennene selv og både fronten og den du fester beltene med gikk i stykker. Så det er både ris og rose.

3 Likes

Et ekstremt bra dyne, kjærlighet tilbake på sporprodukter på dette dynet at hvis hesten har på seg i løpet av natten før trening / konkurranse vil de bli myke i musklene !! Horze er et av stedene dette dynet er billigere!

Super Quilt!
3 Likes

En veldig god dyne, så gjør en forskjell! Muskelknuter og andre spenninger vil garantert forsvinne i løpet av 4,5 dager! Er superduper fornøyd!

tilbake på sporet nettverk teppe
3 Likes

Varpen ser ut til å være av god kvalitet, og med noe bruk må den hjelpe løpshesten. Varpen sitter relativt godt på hesten. Jeg synes det også er overraskende varmt for et nettteppe.

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.