FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Back on Track nettingdekken

Produkt-ID: 24802

kr 1.895,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Back on Track nettingdekken
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Back on Track nettingdekken
kr 1.895,00
(Pris inkl. MVA)
 • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
 • #1 på markedet!
Legg til en brodering
Legg til en brodering
Plassering av broderi *
Broderingstekst *
Klikk her for å se skrifttyper, farger med mer!
Størrelse *
Skrifttype *
Farge *
Form *
Kjøp dem sammen
Back on Track nettingdekken
kr 1.895,00
Back on Track hals for nettingdekken
kr 699,00
Back on Track nettingdekken
Beskrivelse

Beskrivelse

Et lett dekken med alle fordelene til et terapidekken.


Under sommermånedene er dette et perfekt, multifunksjonelt dekken takket være de optimale pustende kvalitetene, samt den holdbare og meget luftige nettingen som dekker et lag av tynt keramikkstoff, som gir full beskyttelse. Det kan brukes som et ekstra lag under andre dekken, som et transportdekken, som en cooler, og i stallen under de varmere månedene. Det kan med fordel brukes før trening eller konkurranse for å varme opp musklene, eller i etterkant av trening eller konkurranse for å hjelpe musklene med å komme seg igjen. Ved å bruke hele dekkenet oppnår du Back on Track sin helende effekt på bog, rygg, kryss og lend. Dekkenet er fôret med polypropylenstoff med Welltex™. På utsiden har dekkenet et tynt nettinglag som gir maksimale pusteegenskaper.


Egenskaper:


 • Terapeutisk, lett dekken
 • Hjelper musklene varmes opp og kjøles ned
 • Øker blodsirkulasjonen
 • Virker avslappende på nervøse, spente hester
 • Reduserer inflammasjon og hevelse
 • Fremmer restitusjon mellom treningsøkter
 • Reduserer melkesyre i såre muskler
 • Doble bogspenner
 • Lave magespenner
 • Haleflapp med stropp
 • Forsterket halsåpning med fleece

Teknisk beskrivelse:


Utside: polyesternetting.
Innvendig materiale: polyestertråd dekket med fint keramisk pulver.


Vaskeanvisning:


Maskinvask på 30 grader. Lav sentrifugering, normalt vaskemiddel som ikke inneholder blekemiddel eller tøymykner. Kun lufttørking. Skal ikke i tørketrommel.


Gjennomsnittlig vurdering
4.8
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Flyter bakover
0 Likes

Varper løper tilbake på alle hestene våre. De ser nesten ut til å henge i varpene. Ellers bra varp men dårlig design.

Størrelse: Normal
Multifunksjonelt teppetett Back on Track.
0 Likes

Jeg kjøpte et teppe på grunn av dets allsidighet og terapeutiske egenskaper, hesten er fremdeles ung og jeg vil ikke gi en belastning med en gang, uten å varme opp. Den er festet komfortabelt, hesten ikke forstyrrer, ikke gnir. Det ser veldig imponerende ut, skreddersøm er av høy kvalitet, syningen er jevn. Vi har brukt den i lang tid, men det ser ut som den nylig ble kjøpt.

Størrelse: Normal
Elsker dette arket!
1 Likes

Har nylig kjøpt dette arket, og det har vært kjempebra! Jeg har en hoppe som generelt er ganske nervøs og kan bli sår rundt skuldrene, og det ser ut til å hjelpe henne. Jeg tar den på i korset hennes når jeg jobber en annen hest og merker henne slappe av mens hun ser på oss, og har også lagt merke til at det slapper henne når hun er bundet til traileren. Det stopper ikke henne med å bevege seg og tappe, men hun er definitivt ikke så ille som hun har vært tidligere. Hun blir også nervøs i traileren, og svetter voldsomt, og jeg legger merke til at når jeg drar henne med dette, ser det ikke ut til at hun svetter like dårlig. Jeg merker svette rundt skuldrene var den nesten nylonforet for å forhindre å gni, men under resten av arket er det greit. Uansett vær, ser det ut til at det er her hun svetter med dette arket. Uten noe ark selv i kjøligere vær, kommer denne hoppen vanligvis av traileren med svette, så teppet har vært flott for henne. Hestene mine er vanligvis kule å ta på under det selv når det er en varm, solrik dag, men du vil merke varmen hvis du lar hånden sitte under teppet på huden deres. Håper å legge et nytt ark i fjøset mitt, så jeg slipper å sjonglere det mellom hester! Du kan ikke gå galt med Back on Track! Sidanotat: Jeg legger benstropper på mine, og den holder seg veldig bra selv når hestene ruller eller beveger seg rundt.

Størrelse: Normal
BOT
0 Likes

Virkelig fint dekk, men litt stort i størrelse (kjøpte til og med en størrelse mindre). Ønsker meg en nakke nå, men dessverre er de bare tilgjengelig i 135 og oppover.

Størrelse: Normal
Maasdeken BoT
0 Likes

Veldig fint teppe. Flott passform og vakkert materiale. Hesten min er følsom for slitepunkter, og det er det jeg ser med dette teppet på fronten der stoffet kommer sammen for å si fronten på skulderen. Det er også et stivere band. To av vennene mine har det samme teppet for hestene sine, og plages ikke av skuring flekkene. Jeg bruker teppet 24/7 under et vanntett teppe. Teppet holder seg godt, puster og gir en behagelig varme uten å svette.

Størrelse: Normal

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.