Kjøp Fenwick Liquid Titanium dekken | horze.no

Liquid Titanium dekken

kr 2.796,50
kr 3.290,00
Pris inkl. MVA
Slutter om 4 Dager
14% rabatt på din ordre
Kopier kode: MIDWEEK
700 kr er det minimale bestillingsbeløp. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 06.05.2021.
Grå Fenwick Liquid Titanium dekken fenwick
Fenwick Liquid Titanium dekken
Fenwick Liquid Titanium dekken
Velg størrelse Størrelsestabell
Partnerprodukt
Forvent 6 dagers ekstra leveringstid.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Fenwick Liquid Titanium dekken
Beskrivelse

Beskrivelse

Fenwick Liquid Titanium dekken inneholder et smartstoff med flytende titanium som forbedrer blodstrømningen uten kompresjon, og helbreder og hjelper musklene til å slappe av naturlig. Dette terapeutiske dekkenet kan brukes som et stalldekken eller som en liner under andre dekken, uten skadelige effekter. I motsetning til andre terapeutiske dekken, kan Fenwick's brukes 24/7.
Det nyskapende stoffet som er brukt i dette produktet gjør at det kan vaskes og tørkes kontinuerlig uten å fortynne kvalitetene. Dekkenet fungerer like bra på en våt hest som en tørr hest. Det er heller ingen begrensning for hvor lang tid man kan bruke dekkenet på hesten. Under teststadiene av dette produktet ble dekkenet med hell lagt på hester over natten med utmerkede resultater.


Produkt-ID: 331236

Les mer

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.

Vurdering
Anmeld produktet

Gi oss din mening om produktet

Skriv en anmeldelse

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Ikke gå glipp av nyheter
Spar 100kr på din første ordre