FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Horze Impact Flexi strykbelegg, bak

Produkt-ID: 19248

kr 719,00
(Pris inkl. MVA)
Horze Impact Flexi strykbelegg, bak
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Horze Impact Flexi strykbelegg, bak
kr 719,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
 • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
 • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Horze Impact Flexi strykbelegg, bak
kr 719,00
Horze Impact Flexi strykbelegg, foran
kr 719,00
Horze Impact Flexi strykbelegg, bak
Beskrivelse

Beskrivelse

Unike perforerte belegg som beskytter frambeina i terrenget under feltritt, med støtte og beskyttelse for maksimale prestasjoner.


Sterke, beskyttende, perforert belegg er feltrittrytterens drøm. Disse beleggene former seg etter hestens bakbein og vil ikke slippe inn sand eller skitt gjennom belegget, slik at det kan irritere hestens bein. Strykbeskytteren og fôret beskytter mot støt og slitasje på en utmerket måte. Innovativ strykbeskyttelse med en form som passer perfekt på hestens bein. Ikke laminert, slik at den ikke sklir under trening enten den er våt eller tørr. Naturlig hypoallergent polyolefinskum er perforert for å sikre luftstrømmen inn og ut av belegget.


Egenskaper:


 • Pustende
 • Fleksible
 • Beskytter og støtter
 • Lett
 • Vannavvisende
 • Borrelåsfester
 • Slitesterk
 • Grønn, ren, sikker
 • Motstår mugg og bakterier
 • Bruk det med produkt #19247
 • Selges i par

Teknisk beskrivelse:


Pro Mesh og PEBAX®.


Vaskeanvisning:


Skylles i kaldt vann Lufttørk


Gjennomsnittlig vurdering
4.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

ville ha forventet mer
0 Likes

Leggingsene sitter bra på hesten, borrelåsen holder bombesikker. De er også enkle å rengjøre. Dessverre svetter hesten under den nesten like mye som under neoprenganger. Jeg hadde forventet mer. Benklærne har en stor ulempe: hemmen er sydd ren, men det er enden av en kant ved kanten som er dreid slik at den hviler direkte på hestens ben, noe som kan føre til blåmerker / gnisninger. Dessverre, en no-go for lengre turer .. synd. Egentlig ville jeg ha Majyk Equipe XC-støvler, men de er ikke tilgjengelige i Tyskland.

Størrelse: Normal
Praktiske leggings i terreng i et godt pris / ytelsesforhold
0 Likes

Jeg kjøpte disse gangartene som "allroundganger" for hopping og langrennstrening og er veldig fornøyd. Flott fullblods passer veldig godt til min 164 cm varmblodshopp, ettersom størrelsen er raus. Borrelås-lukkene omslutter benet godt, og du kan rengjøre strålen godt under vann. Flott for hverdagen. Kan tas på og tas raskt av. Det anbefales å bruke gangarten noen ganger før terrengtreningen, da passformen fortsatt tilpasser seg hestens bein.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.