Spar 12% på topp 25 bestselgende julegaver!
Spar nå

Horze Impact Flexi strykbelegg, foran

Produkt-ID: 19247

kr 599,00
(Pris inkl. MVA)
Horze Impact Flexi strykbelegg, foran
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
 • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
 • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Horze Impact Flexi strykbelegg, foran
kr 599,00
Horze Impact Flexi strykbelegg, bak
kr 599,00
Horze Impact Flexi strykbelegg, foran
Beskrivelse

Beskrivelse

Unike perforerte belegg som beskytter frambeina i terrenget under feltritt, med støtte og beskyttelse for maksimale prestasjoner.


Sterke, beskyttende, perforert belegg er feltrittrytterens drøm. Disse beleggene former seg etter hestens frambein og vil ikke slippe inn sand eller skitt gjennom belegget, slik at det kan irritere hestens bein. Strykbeskytteren og fôret beskytter mot støt og slitasje på en utmerket måte. Innovativ strykbeskyttelse med en form som passer perfekt på hestens bein. Ikke laminert, slik at den ikke sklir under trening enten den er våt eller tørr. Naturlig hypoallergent polyolefinskum er perforert for å sikre luftstrømmen inn og ut av belegget.


Egenskaper:


 • Pustende
 • Fleksible
 • Beskytter og støtter
 • Lett
 • Vanntett
 • Borrelåsfester
 • Slitesterk
 • Grønn, ren, sikker
 • Motstår mugg og bakterier
 • Bruk det med produkt #19248
 • Selges i par

Teknisk beskrivelse:


Pro Mesh og PEBAX®.


Vaskeanvisning:


Skylles i kaldt vann Lufttørk


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Superprodukt
0 Likes

Jeg kjøpte dette produktet for å sette hesten min i paddocken, fordi han var litt gal på kantene i frihet, pleide han å skade seg selv i frihet. Jeg valgte denne modellen fordi den så solid men fleksibel ut til å passe til lemmen, veldig behagelig, lett, borrelås veldig sterk og spesielt det luftige interiøret som evakuerer varme, forhindrer at støv kommer inn og ikke ikke hold vannet. Kort sagt, jeg var så spent på dette produktet at jeg bestemte meg for å kjøpe det til langrennskonkurransene mine. Jeg anbefaler det til 300%! (For min arabiske arabier på 1m68 til de fine medlemmene valgte jeg M til de forrige og L til de bakre;))

Flott produkt!
0 Likes

Jeg kjøpte først dette produktet for å løsne hesten min (intensiv daglig bruk) fordi den bryter all normal blir og blir skadet. Jeg valgte dette produktet fordi det er motstandsdyktig, fleksibelt nok til å tilpasse seg hestens lemmer, det er ganske estetisk (enkelt og rent) og har et perforert interiør tillater god ventilasjon, holder ikke sanden og spesielt ikke l vann. Borrelåsen er av god kvalitet og solid. Jeg har nå valgt å bruke det til cce da jeg likte dette produktet. Det eneste negative er at det bare er ett fargevalg, svart. Jeg skulle gjerne hatt dem i brunt for å passe dem til lærene mine. God verdi for pengene, det gleder meg.

Enkel strikkeskap for god beskyttelse når du hopper og terrenger
0 Likes

Skjenken kan lukkes raskt og enkelt og rengjøres godt etter bruk. Borrelåsfestene er lange nok og gir veldig godt grep. Sammenlignet med andre legeringer fra X-Country, skiller den seg ut positivt med det gode pris-ytelsesforholdet. Størrelsen "Fullblods" passer til min Warmblood Mare mitv164cm. Meget bra. Det anbefales å "registrere" ganglaget, da det fortsatt tilpasser seg benet. For hopping og terreng absolutt nyttig. Designet er ganske nøytralt. Fargen "svart" noe utsatt for skitt. Totalt sett ganske bra produkt til en. god pris.

Flotte støvler!
0 Likes

Dette er en god verdi for prisen! De er veldig godt laget, med sterk borrelås, slitesterkt materiale og en streikevakt. De føler at de vil vare veldig lenge, og passer hestene sine godt.

Flotte støvler
0 Likes

Jeg har hatt frontstøvlene i et år, og jeg konkurrerer aktivt på trening for å flytte opp til Prelim. Jeg synes dette er funksjonelle støvler og de største passer til 17.1-hesten min veldig godt og varmt. Jeg vil foreslå denne støvelen til andre, gitt kanskje ikke over forhåndsnivået.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.