Spar 15% på alle refleksprodukter!
Spar nå

Kentucky Turnout beinbeskyttere i lær, foran

Produkt-ID: 306707

kr 879,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Kentucky Turnout beinbeskyttere i lær, foran
Velg størrelse Størrelsestabell
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kentucky Turnout beinbeskyttere i lær, foran
Beskrivelse

Beskrivelse

Når det gjelder å kombinere flott design med fremragende funksjoner, er Kentucky Horsewear beinbeskyttere testet og godkjent av profesjonelle over hele verden. Disse beskytterne er nye i årets Kentucky kolleksjon, og kombinerer en klassisk stil med gode materialer. Kentucky Turnout beinbeskyttere i lær kombinerer tøft og slitesterkt 100% vanntett PVC-lær med luksuriøst imitert saueskinnsfôr og EVA-beskyttelse inni. Dette gir en rimelig løsning til ryttere på jakt etter flotte beskyttere til daglig bruk, de nye beskytterne gir også super beskyttelse i luftegården uten at de har en heftig pris. Anatomisk design med to store og sikre borrelåser gjør at beskytterne er svært komfortable for hesten, også dem med sensitiv hud, de er lette å stelle og er et ideelt valg for ryttere innen alle grener og på alle nivåer. Disse beskytterne brukes i hovedsak til trening, leiing, skrittemaskin, longering osv.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Hyggelige, funksjonelle leggings
1 Likes

Jeg så etter holdbare gamasjer til min 1,85 m kjempe, som ikke var lett fordi alt er for lite for ham. Men disse gangartene passer ham veldig godt i størrelsen Varmblod og ser ganske elegant ut! Brukte den nå i 1 måned, og de ser fortsatt ut som nye, fordi den glatte utsiden (som ikke er laget av ekte skinn, men kunstig skinn, forresten) er veldig lett å rengjøre. Lammeskinnfôret er fint og luftig. Borrelåsfestene er veldig gode, det er ingenting eller løsner ved et uhell. Alt i alt er benklærne ikke billige, men topp kvalitet, som definitivt vil vare lenge!

Veldig bra produkt!
0 Likes

Produkt i henhold til beskrivelsen som passer perfekt for meg! Ved oppmerksomhet unik størrelse for de ganske stive gangartene, så passer heller de store hestene.

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.