FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

LeMieux belegg med netting

Produkt-ID: 313513

kr 799,00
(Pris inkl. MVA)
LeMieux belegg med netting
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
LeMieux belegg med netting
kr 799,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
LeMieux belegg med netting
kr 799,00
LeMieux Luxury sprangsjabrak
kr 780,00
LeMieux belegg med netting
Beskrivelse

Beskrivelse

Svært god kvalitet og smart strykbelegg til trening og stevner. Lette belegg med perforert og pustende fôr, beskyttende PU-lær og smarte lærstropper. 3D-nettingen på utsiden gjør disse til en av de mest pustende beleggene på markedet, mens det strykbeskyttende polstrede læret er både solid og holdbart. Passer på både fram- og bakbein.


Teknisk beskrivelse:


Størrelse S & M har to stropper med borrelås.
Størrelse L & XL har tre stropper med borrelås.


Gjennomsnittlig vurdering
4.8
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Utmerket produkt!
0 Likes

Kjøpt for 2 år siden og brukt daglig, er de fremdeles i perfekt stand. De er veldig pustende, beskytter lemmene veldig bra og enkle å vedlikeholde. For å anbefale +++

Størrelse: Normal
De beste jeg har hatt
1 Likes

Meget gode belegg, god passform, høy kvalitet, holder seg godt selv etter flere vask. Beskytter godt og har god lufting Har ett sett i hver farge og bruker de daglig!

Størrelse: Normal
Misvisende farge
0 Likes

Veldig skuffet når jeg ser at det er en mye mørkere brunfarge enn det ser ut som på bildene her. De brune er mørkebrune. Ellers er de kjempefine utenom fargen som er helt feil i forhold til forventningene mine

Fleksibel og tett benbeskyttelse
1 Likes

Lett å ta av og på. Formes enkelt og godt på hestens ben og er lett å holde rent. Pensle innsiden, tørk utsiden med fuktig svamp. Hvis de er skitne har jeg kjørt dem i vaskemaskinen. Hvis du er ute etter høye, fleksible, ikke så tunge, lettpleide benbeskyttere, anbefaler jeg disse.

Størrelse: Normal
vakker
1 Likes

disse får er bare vakre, det ser ut som ekte skinn, neoprenet er veldig tykt og dempende. Get får ikke skli i det hele tatt og holder ingenting galt

Størrelse: Normal

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.