FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå
-20%

Dublin vanntett termobukse II, unisex

Produkt-ID: 314157

kr 783,20
kr 979,00
(Pris inkl. MVA)
Dublin vanntett termobukse II, unisex
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Dublin vanntett termobukse II, unisex
kr 783,20
kr 979,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Dublin vanntett termobukse II, unisex
Beskrivelse

Beskrivelse

Dublin vanntett termobukse kan brukes hele dagen under fuktige forhold, og holder deg både tørr og varm. De har silikongrep på knærne, og er lette å ta på grunnet 3/4 glidelås på begge beina i tillegg til glidelås og trykknapp foran. En trykknapp på foten sikrer en tett passform, to glidelåslommer på siden til oppbevaring og vattert nylonfôr gir ekstra varme og gjør dette til en perfekt bukse i kaldt og vått vær.


Gjennomsnittlig vurdering
4.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

virkelig vanntett
1 Likes

Dette dekselet er veldig varmt og vanntett. Men dessverre knapt pustende å bære godt ved temperaturer under null, heller for varmt. Først luktet lukten svakt og vask en gang ganske godt. Silikontrim gir godt grep mens du sykler. Det er synd at buksene absolutt ikke har noe kutt, på baksiden mangler et gummiinntak, eller borrelås for å justere dem litt av figuren. Ser litt annerledes ut enn på bildet, nederst på beinet mangler fanen med knappen.

Dublin vanntett termobukse
0 Likes

Buksen ser fin ut, men den er vid i livet for mange jenter/ damer. Det hadde ikke gjort noe hvis det bare hadde vært noen beltespenner slik at det gikk an å ha belte på. Jeg kjøpte flere av disse i julegave til ansatte, og og jeg skulle gjerne ha byttet den siste som ikke passet for noen; men er det for sent?:-(

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.