Spar 12% på topp 25 bestselgende julegaver!
Spar nå

Jacson softshell ridebukser, voksen

Produkt-ID: 321943

kr 929,00
(Pris inkl. MVA)
Jacson softshell ridebukser, voksen
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Jacson softshell ridebukser, voksen
Beskrivelse

Beskrivelse

Vinterridebukser i softshell med fleecefôr. Høy og elastisk bak, splitt med trykknapper nederst på beinet. Elastisk løkke under foten. Kan også brukes som pull-on bukser. Vannavvisende og pustende.


Teknisk beskrivelse:


94% polyester, 6% spandex.


Vaskeanvisning:


Maskinvask på 40°C.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

BANTER VELDIG MAL CUT
0 Likes

Bukser veldig dårlig kuttet - så ubehagelig å sykle på grunn av for lav midje - dessverre ville jeg bruke den en gang, og jeg kan ikke returnere den - virkelig skuffet fordi prisen er ganske høy, spesielt siden jeg hadde klarte ikke å sette en kampanjekode da jeg la inn bestillingen, og jeg sendte en e-post slik at den gjelder reduksjonen, men jeg har aldri fått svar på e-posten min og betalte derfor til den høye prisen - anti commercial - Jeg tror jeg ikke vil anbefale på denne siden!

Tilsynelatende solid bukse, men knøttliten
0 Likes

Kjøpte xxl for å ha god plass til klær under når vinteren kommer. Er selv normalt en 42 i bukse Tenkte den største størrelsen må være OK. De passer akkurat. Greit, jeg har litt rompe og litt lår, men disse sitter åletrangt. Blir spennende å se når jeg skal bruke de oppå hesteryggen. Det er er nå 27+ ute, så lite aktuelt å prøve, men tilsynelatende holder de god kvantitet.

Så tilpassbar
0 Likes

Anmeldelsen om lav midje er riktig, men alt du trenger er et par bukseseler fra Amazon, og du er borte. Bor i min i fjor vinter både ridning og verft. Beste vinterinvestering noensinne

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.