Nå får du 10% ekstra på salget! *
Bruk koden: EXTRA10
Kopier
Kopiert til utklippstavlen
-30%

Horze Sidepull bittløst hodelag

Produkt-ID: 10081

kr 489,30
kr 699,00
(Pris inkl. MVA)
Slutter om:
Horze Sidepull bittløst hodelag
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Horze Sidepull bittløst hodelag
kr 489,30
kr 699,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Horze Sidepull bittløst hodelag
kr 489,30
kr 699,00
Pharma Leather oil Spray, 400ml
kr 170,10 kr 189,00
Horze Sidepull bittløst hodelag
Beskrivelse

Beskrivelse

Å ri med et bittløst hodelag er et ypperlig verktøy å bruke når hesten har problemer med å akseptere bittet. Med trykk på nakken, kinnet og over nesen vil det bittløse hodelaget kontrollere hesten gjennom trykkpunkter, noe som gjør at du lett kan styre. Webtøyler gjør dette nydelige, uthevede hodelaget av kvalitetslær helt komplett.


Egenskaper:


  • Halter-stil
  • Sølvfargede spenner
  • Mykt lær
  • Webtøyler er inkludert

Teknisk beskrivelse:


100% lær.
1,25 cm bredde.


Vaskeanvisning:


Tørkes med en fuktig klut etter hver ridetur. Påfør lærvask og lærbalsam etter behov.


Gjennomsnittlig vurdering
4.9
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

snaffle
0 Likes

Nydelig hodelag veldig estetisk skinn veldig fleksibelt, men vær forsiktig, det er ikke et sidetrekk, men litt uten til tross for at jeg er mer enn erobret

Størrelse: Normal
nese
1 Likes

Jeg kjøpte dette hodet i mars 2019 og hesten min elsker en bitløs hodelag. God kvalitet / lær og ser veldig fin ut. Imidlertid litt stiv, så jeg ga den skinnbalsam 2-3 ganger, og nå er den nydelig myk. Nettetøylene fungerte ikke for meg. De er for stive også etter 10 eller flere ritt, så jeg legger de gamle lærskinnene mine på. MEN lengden på nettet som følger hodet er PERFEKT! Verken for kort eller for lenge, og jeg vet av erfaring at det er veldig vanskelig å finne tøyler som lengder. JUST 1 ting jeg ikke liker er nesebåndet - det er veldig smalt og legger press på et veldig lite område. Jeg har kjøpt rørisolasjon fra Home Deport og lagt rundt nesebåndet (bare på toppen) og nå er nesebåndet mykt og fint og trykket er jevnt fordelt. Jeg vil legge til et bilde, men det ser ut til at jeg ikke kan laste opp et. Ønsker å ha en bitløs hodelag med et bredt nesebånd.

Størrelse: Normal
Anbefales
0 Likes

Veldig fint og mildt hodelag :) hesten min brukte litt tid på å skjønne greia, men nå som hun har skjønt det funker det flott. Fint hodelag for hester som er lydige.

Størrelse: Normal
Bra?
0 Likes

Er det noen som har erfaring med denne? Vurdere å kjøpe.

Størrelse: Normal
snaffle
1 Likes

Fin artikkel å myke opp Gjør det mulig å kontrollere tempoet enkelt For erfaren rytter Litt vanskelig å sette i begynnelsen .. Det er et skudd å ta

Størrelse: Stor

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.