Få 12% rabatt på ALLE dekkener fra Horze & B Vertigo + FRI FRAKT!
Spar nå

Horze Sidepull bittløst hodelag

Produkt-ID: 10081

kr 599,00
(Pris inkl. MVA)
Horze Sidepull bittløst hodelag
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Horze Sidepull bittløst hodelag
kr 599,00
Pharma Leather oil Spray, 400ml
kr 189,00
Horze Sidepull bittløst hodelag
Beskrivelse

Beskrivelse

Å ri med et bittløst hodelag er et ypperlig verktøy å bruke når hesten har problemer med å akseptere bittet. Med trykk på nakken, kinnet og over nesen vil det bittløse hodelaget kontrollere hesten gjennom trykkpunkter, noe som gjør at du lett kan styre. Webtøyler gjør dette nydelige, uthevede hodelaget av kvalitetslær helt komplett.


Egenskaper:


  • Halter-stil
  • Sølvfargede spenner
  • Mykt lær
  • Webtøyler er inkludert

Teknisk beskrivelse:


100% lær.
1,25 cm bredde.


Vaskeanvisning:


Tørkes med en fuktig klut etter hver ridetur. Påfør lærvask og lærbalsam etter behov.


Gjennomsnittlig vurdering
4.9
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Rimelig. Stilig. Effektiv.
7 Likes

Jeg har nylig byttet vallak over til bitløs ridning, og ville ha noe litt mer stilig på jakt etter ham. Det polstrede brynet og nesebåndet ser MYE bedre ut enn alt annet på dette prispunktet, og like fine som mye dyrere bitløse alternativer.

Kjempebra!
2 Likes

Kjøpte dette til jenta mi fordi hun har en myk munn og hun er mye lykkeligere med det. Beinet passer perfekt og skinnet er veldig fint. Det er veldig kjedelig å se på, men en fancy bryn og vil få den til å se veldig fin ut!

Veldig bra artikkel
1 Likes

Veldig fornøyd, størrelsen er god, læret må smøres fordi det er litt hardt, jeg fikk det raskt (3 dager). Kvalitetspris for mye

snaffle
1 Likes

Fin artikkel å myke opp Gjør det mulig å kontrollere tempoet enkelt For erfaren rytter Litt vanskelig å sette i begynnelsen .. Det er et skudd å ta

nese
1 Likes

Jeg kjøpte dette hodet i mars 2019 og hesten min elsker en bitløs hodelag. God kvalitet / lær og ser veldig fin ut. Imidlertid litt stiv, så jeg ga den skinnbalsam 2-3 ganger, og nå er den nydelig myk. Nettetøylene fungerte ikke for meg. De er for stive også etter 10 eller flere ritt, så jeg legger de gamle lærskinnene mine på. MEN lengden på nettet som følger hodet er PERFEKT! Verken for kort eller for lenge, og jeg vet av erfaring at det er veldig vanskelig å finne tøyler som lengder. JUST 1 ting jeg ikke liker er nesebåndet - det er veldig smalt og legger press på et veldig lite område. Jeg har kjøpt rørisolasjon fra Home Deport og lagt rundt nesebåndet (bare på toppen) og nå er nesebåndet mykt og fint og trykket er jevnt fordelt. Jeg vil legge til et bilde, men det ser ut til at jeg ikke kan laste opp et. Ønsker å ha en bitløs hodelag med et bredt nesebånd.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.