Spar 12% på topp 25 bestselgende julegaver!
Spar nå

Celtic Equine jakthodelag fullnarvet lær

Produkt-ID: 319469

kr 679,00
(Pris inkl. MVA)
Celtic Equine jakthodelag fullnarvet lær
Velg størrelse Størrelsestabell
Partnerprodukt
Dette produktet leveres fra et lager vi samarbeider med. Forvent 5 dagers ekstra leveringstid. Les mer
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Celtic Equine jakthodelag fullnarvet lær
Beskrivelse

Beskrivelse

Dette hodelaget i jaktstil er laget av fullnarvet lær av høy kvalitet. Det har 3/4 spenner, sidestykker, en enkel pannereim og tradisjonell høy nesereim.


Gjennomsnittlig vurdering
2.3
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Farge stemmer ikke
0 Likes

Jeg kan ikke rangere detaljene, fordi jeg ikke pakket ut hodet, men returnerte det med en gang. Hun var ekstremt mørkebrun, nesten svart.

Feil farge?
0 Likes

Produktbildet viser en rødbrun farge, men randen er mørkebrun - nesten svart. Veldig skuffet.

Ikke fornøyd
0 Likes

Hodelaget har en veldig fin utførelse estetisk, men pannebåndet er litt lite. Dette førte til at jeg måtte sette på et annet pannebånd, men læret på nakkereimen er bredere enn på de fleste hodelag, noe som gjorde at jeg måtte prøve flere pannebånd før jeg fant ett som gikk på. Læret er kjempe stivt og hardt! Å få festet bittet er en kamp. Og etter en ridetur i regnet eller med en svett hest går den mørke brunfargen av. Selv om hodelaget er billig så er det jo å forvente at fargen holder seg på. Kan ikke anbefale dette hodelaget.

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.