FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Harry's Horse Chique hodelag

Produkt-ID: 308914

kr 799,00
(Pris inkl. MVA)
Harry's Horse Chique hodelag
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Harry's Horse Chique hodelag
kr 799,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Harry's Horse Chique hodelag
Beskrivelse

Beskrivelse

Luksuriøst hodelag laget av kvalitetslær med hvit fôring på nesereimen (4cm) og bølgete pannebånd med AB-krystaller. Feste til undernesereim. Webtøyler er inkludert.


Gjennomsnittlig vurdering
3.8
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Lekkert hodelag
2 Likes

Godt fornøyd med dette hodelaget! Ikke oppdaget noe å klage på etter 1,5 års bruk

Størrelse: Normal
Vel, men ikke grensen ...
0 Likes

Nettet er veldig pent. Nesebåndet veldig vakkert. Og fargene på frontalene også. Men for mot ... Jeg vil ikke si hvor mange rhinestones jeg mistet! Betal et nett for en slik pris for å ha en frontal med endelig 3 rhinestones som duellerer i boten noen måneder ... så kjøp et enkelt nett og kjøp en front av et annet merke fra hverandre.

Størrelse: Normal
Flott!
0 Likes

Virkelig fint sjal med lakk på både pannebånd og nesebånd, skinnfargen av noen av fingrene når du skal sette den opp, nakkestykke er faktisk litt anatomisk som var en positiv overraskelse, det bommet på bildene. Nesen oksen er mer COB enn FULL størrelse, så vil si at edle hester kan ha den. Ellers er hele rasen veldig justerbar, hesten min som er en normal FULL hadde alle spenner på de midterste hullene. Min vurdering er at det er en veldig rimelig transe, men jeg håper det ikke blir mer fargedrop og at hvittforet forblir hvitt. Til slutt synes jeg at veving av bånd ikke bør være med, det får det til å føles som om du kjøper en budsjett-transe, som den ikke er, så enten sender du med skinnvesker eller ingen i det hele tatt, eller så kan du velge.

Størrelse: Normal
Veldig hyggelig, men kvalitet å gjennomgå
0 Likes

Bittelen er veldig vakker, den veltenkte formen veldig anatomisk på nivået av musterolen og nakkestøtten er topp Men den er liten størrelse cob er det siste hullet på hesten min, så vanligvis er den størrelse og den er tett så den har skadet på nivået av nesebånd mengder som ikke er normalt Oppmerksomhet på fronten også rhinestones ikke holder jeg mistet 2 rhinestones på 2 måneder mens jeg er veldig forsiktig og det skjedde ikke med mine tidligere bridles andre merker br, ikonic og LJ Beinet er ubrukelig etter 2 måneder. Jeg regner med en retur av merket i flere uker

Kjempeflott
3 Likes

Flotte detaljer og fin størrelse, lav pris og absolutt verdt å kjøpe

Størrelse: Normal

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.