FLASH SALE! Spar 15% på en valgfri vare! *
Bruk koden: FLASHSALE
Kopier
Kopiert til utklippstavlen

Horseware Mio hodelag

Produkt-ID: 307568

kr 479,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Horseware Mio hodelag
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Horseware Mio hodelag
kr 479,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Horseware Mio hodelag
kr 479,00
Horseware Rambo refleksdekken
kr 1.939,00
Horseware Rambo ridedekken
kr 779,00
Horseware Mio hodelag
Beskrivelse

Beskrivelse

Polstret nesereim og pannebånd, gummitøyler inkludert.


Teknisk beskrivelse:


Materiale: Miljøvennlig lær.


Gjennomsnittlig vurdering
3.8
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Elegant
1 Likes

Et veldig elegant hodelag. God kvalitet, noe stivt når det er nytt, anbefaler å legge det i olje et døgn og la det trekke for å få det mykt.

Størrelse: Normal
kutt små!
1 Likes

Et veldig fint hodelag, som også overbevist om kvaliteten! Dessverre er det veldig stramt snitt, og selv om varmblodet mitt har et ganske lite hode, var størrelse WB nesten for liten, og jeg måtte lage flere hull.

Nydelig hodelag, veldig bra uten pushere
1 Likes

Til slutt en hodelag, der sperreremholderen lett kan fjernes. Nydelig utførelse, tøylene er gode i hånden, fine smale, ikke så sterke stropper. Størrelse VB er perfekt for et slankt arabisk hode (har ellers ofte problemet at rygg- og nesestroppene i VB er for lange, i smellene i pannebåndet for korte.) Her ikke! Alle hull er satt i mellomområdet). Når det gjelder slitasje, kan jeg ikke si så mye, men tøylen er ikke lang nok i bruk. Konklusjon: Flott hodelag for arabere!

Størrelse: Normal
Mio trans
0 Likes

Veldig rimelig, liten i størrelse. Kanskje ikke den beste finishen, men fin kvalitet og jeg setter pris på det stilige designet.

Størrelse: Liten

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.