Salg - opp til 50% RABATT! Begrenset antall!
Handle nå

Horseware Rambo Micklem Deluxe Comp

Produkt-ID: 307412

kr 1.849,00
(Pris inkl. MVA)
Partnerprodukt
Dette produktet leveres fra et lager vi samarbeider med. Forvent 6 dagers ekstra leveringstid. Les mer
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horseware Rambo Micklem Deluxe Comp
Beskrivelse

Beskrivelse

Med bredere nesereim og hevet nese- og pannebånd med kontrastsømmer.


Gjennomsnittlig vurdering
3.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Fornøyd!
1 Likes

Etter qqu Minutes for å sette sammen alle tilleggsdelene til tøylen, er jeg ganske fornøyd med produktet som føles i tillegg veldig skinn av veldig god kvalitet. I dag prøvde jeg hodet på måren min, der muserolles er fremdeles stiv og holder seg ikke perfekt til avfasingen, men bruken ga meg en mare langt mer innstilt med mer presisjon i munnen! Kort sagt, jeg anbefaler det på det sterkeste. På den annen side er det synd å måtte kjøpe tømmene fra hverandre, og jeg bestilte hodelag til jul ankom litt senere.

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.