FLASH SALE! Spar 15% på en valgfri vare! *
Bruk koden: FLASHSALE
Kopier
Kopiert til utklippstavlen

Horseware Rambo Micklem multihodelag

Produkt-ID: 301912

kr 1.799,00
(Pris inkl. MVA)
Horseware Rambo Micklem multihodelag
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Horseware Rambo Micklem multihodelag
kr 1.799,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Horseware Rambo Micklem multihodelag
kr 1.799,00
Horseware Rambo Micklem stevne gummitøyler
kr 379,00
Horseware Rambo Micklem multihodelag
Beskrivelse

Beskrivelse

Micklemhodelaget er et svært komfortabelt, effektivt og fleksibelt hodelag. Svært godt likt av hester, ryttere og trenere.


Egenskaper:


  • Dette unike hodelaget er designet til å passe fasongen til hestens skalle på en komfortabel måte, ved å unngå press på sensitive områder
  • Det kan brukes som hodelag, kapsun under longering eller bittløst hodelag med tre ulike styrker
  • Passer til hester og ryttere på alle nivåer, fra proffesjonelle til hobby- og ponniryttere

Teknisk beskrivelse:


Kvalitetslær, myk polstring på nakkestykket, pannebånd, nesereim og sidestykker. Tunge beskyttelsesspenner, to sett med bittstropper, kurvet hakereim, sterk bittløsreim.


Gjennomsnittlig vurdering
4.7
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Veldig tett snitt
0 Likes

Jeg bestilte den til min 4 år gamle QH vallak i størrelse Cob / liten hest. Micklem passer ikke denne typen hest med et kort bredt kilehode og tykt Ganaschen i det hele tatt. Nesebåndet kan ikke en gang nærme det første hullet mangler en god 3-4 cm skinn. I varmblod i størrelse er kinnstykkene altfor lange. Synd .....

Størrelse: Liten
micklem nett
0 Likes

Jeg er blandet, produktet er gjennomtenkt, men nivået på finish, det skader ikke å ønske ..... det er veldig uheldig. Skinnkvalitet er tydeligvis ikke topp for prisen, veldig tykt skinn og hardt. et dårlig grunnleggende skinn. Nivåmåling, den størrelse godt ormis frontal som er for liten for min smak. i bitløs modus glir den store stroppen dårlig. kort sagt et godt teknisk produkt som har mistet kvaliteten for en serieproduksjon

Størrelse: Normal
Veldig godt
0 Likes

Passer perfekt til min hest, og han elsker det. Læret er litt stivt i starten men er bare å bruke noen triks så er det et kjempegodt og slitesterkt lær. Litt dyrt, men tror det er verdt det over lengre tid. Også veldig bra siden man kan velge mellom flere måter å ri på.

Størrelse: Normal
Bästa tränset!
1 Likes

Snyggt trening med bh-kvalitet. Storleken Extremt justerbar. Jag har storleken standard hest og det Passade på vår cob, menn Passade selv på finnhäst menn xfull interesser. Väldigt prisvärt.

Størrelse: Normal
Great!
0 Likes

Samsvar med det jeg forventet !!! Beinet er flott, finishene er topper og skinnet er av god kvalitet. Jeg tok den for å klatre uten biter, selv uten å stramme for mye nesebåndet og halsbeinet ikke beveger seg

Størrelse: Normal

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.