Spar 15% på alle refleksprodukter!
Spar nå

Horseware Rambo Micklem multihodelag

Produkt-ID: 301912

kr 1.890,00
(Pris inkl. MVA)
Horseware Rambo Micklem multihodelag
Velg størrelse Størrelsestabell
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Horseware Rambo Micklem multihodelag
kr 1.890,00
Horseware Rambo Micklem stevne gummitøyler
kr 379,00
Horseware Rambo Micklem multihodelag
Beskrivelse

Beskrivelse

Micklemhodelaget er et svært komfortabelt, effektivt og fleksibelt hodelag. Svært godt likt av hester, ryttere og trenere.


Egenskaper:


  • Dette unike hodelaget er designet til å passe fasongen til hestens skalle på en komfortabel måte, ved å unngå press på sensitive områder
  • Det kan brukes som hodelag, kapsun under longering eller bittløst hodelag med tre ulike styrker
  • Passer til hester og ryttere på alle nivåer, fra proffesjonelle til hobby- og ponniryttere

Teknisk beskrivelse:


Kvalitetslær, myk polstring på nakkestykket, pannebånd, nesereim og sidestykker. Tunge beskyttelsesspenner, to sett med bittstropper, kurvet hakereim, sterk bittløsreim.


Gjennomsnittlig vurdering
4.7
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Veldig godt hodelag
3 Likes

Dette hodelaget er et av de beste kjøpene jeg har gjort. Allsidig i bruk, og veldig god kvalitet på læret.

Perfekr allround hodelag!
1 Likes

Elsker at det er så mange muligheter på micklem multibridle hodelaget! Kjempe fint hodelag dersom du varierer mellom bittløst eller med bitt. Vi har kjøpt det bare for å ri bittløst og longering. Kryss-reima under haka syns jeg ikke slakker seg godt nok ut når man slipper tøyletak, den forblir stram. Liker heller ikke at det er messingspenner på hodelaget. Men bortsett fra det er det av super god kvalitet, ligger godt på hesten og det er veldig brukervennlig.

Deilig rengjøring
1 Likes

Jeg sykler stort sett med bitt, men har tenkt å snu hesten min å sykle uten. Denne trensen er virkelig perfekt for begge deler. Det er 3 metoder for å sykle uten bitt, men jeg bruker den nå til uutdannede hester. Ringen på neseborget har jeg bare brukt en gang, men det er nok ikke noe jeg kommer til å bruke i fremtiden. Det siste jeg vil si er at det er relativt vanskelig å finne pannebånd til denne trense, da skinnet er ganske tynt på sidene.

Verdt prisen
1 Likes

Vanligvis i avføringen og bra med tre forskjellige bittfrie alternativer og to måter å ha bittet på, vanligvis og med kroker til nesehylsen som løfter bittet fra tungen. Jeg har trent i størrelse cob og så fikk de stropper til bittet i både cob og ponni som var nødvendig når cob var for stor for hesten min. Mykt skinn, føles luksuriøst

Lyd til disse
0 Likes

Nydelig hodelag en gang! Det perfekte valget. Vi bruker hele den store full / x-full. Det var ikke plass til en full bunke og x-full nip-knapp. Jeg vil si det er ganske nafta størrelse. Ellers var prisen feil :)

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.